Traži

Sve je izglednije kako će se snimati i druga sezona hit serije \"Male laži\"

Sve je izglednije kako će se snimati i druga sezona hit serije "Male laži"

"Big Little Lies"


Fotografija: PR

Čini se kako ima materijala da "Male laži" dobiju svoju drugu sezonu, odnosno da autorica istoimene knjige prema kojoj je HBO serijal i snimljen, ima već neke ideje u razradi...

Liane Moriarty je autorica novele "Male laži" (Big Little Lies) prema kojoj je snimljena i istoimena hit serija o kojoj se ne prestaje pričati i pisati. Iako je tek nedavno završilo emitiranje prve sezone o čemu smo pisali ovdje, a koja je donijela 7 napetih epizoda na HBO-u, sve je izglednije kako će se dogoditi i druga sezona.

"Počela sam intenzivno razmišljati o tome kako bi se sve skupa moglo nastaviti. Producenti su me već zamolili da smislim neke ideje za nastavak priče. Nisam sigurna da bih pisala novu knjigu, ali priču bih, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi." ispričala je Liane za Sydney Morning Herald.

Naime, prvu sezonu koju je režirao Jean-Marc Vallée donijela je i odličnu glumačku postavu koju čine Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern i Shailene Woodley. Ono što nimalo ne čudi je podatak kako je gledanost serije sa svakom emitiranom epizodom rasla, a finale je donijelo čak 2 milijuna gledatelja. To sve skupa dovoljan je razlog da HBO poželi nastavak priče "Male laži". I dok je Reese Witherspoon odmah izjavila kako ju veseli repriziranje uloge u nastavku, Jean-Marc Vallée je kazao kako je njegov redateljski posao ovdje ipak završio.

Sve je izglednije kako će se snimati i druga sezona hit serije "Male laži" (фото 1)

Podsjetimo, temeljena na istoimenom bestseleru i s vrhunskim izvedbama nekolicine najboljih holivudskih glumica, "Male laže" crnohumorna je drama smještena u Monterey u Kaliforniji koja počinje sumnjivim ubojstvom na dobrotvornoj priredbi u osnovnoj školi. Iako se isprva ne zna tko su žrtva i počinitelj, čini se vjerojatnim da su ubojstvo izazvala rivalstva i tajne triju majki.

One su: tipična kućanica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon) koja skriva ljubomoru prema novoj, mlađoj supruzi svog bivšeg (Zoe Kravitz), instruktorici joge sa zen-stavom; Madelineina najbolja prijateljica Celeste Wright (Nicole Kidman), bivša pravnica u naizgled savršenom braku s mlađim muškarcem (Alexander Skarsgård); i Jane Chapman (Shailene Woodley), samohrana majka s mračnom prošlošću koju Madeline i Celeste uzimaju pod svoje okrilje. Ispresijecana uvidima drugih roditelja i školskog osoblja iz sobe za ispitivanje - koji predstavljaju grčki zbor tračeva o savezima i suparništvima, posebno oko Madeline i njezine neprijateljice, karijeristice Renate Klein (Laura Dern) - priča se razvija kroz sedam napetih, no subverzivno duhovitih epizoda otkrivajući kako svaka od tih žena krije neku tajnu koja je dovela do te jedne kobne noći.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor