Search

Sve što dosad znamo o novoj verziji serije Gossip Girl

Sve što dosad znamo o novoj verziji serije Gossip Girl

Tekst: BURO.


Otkako je HBO. U lipnju 2019. Godine potvrdio da rade na novoj verziji serije Gossip Girl, razmišljamo tko bi se mogao naći u toj osvježenoj ekipi i kako će uopće izgledati serija prilagođena TikTok generaciji. Na sreću više ne trebamo mozgati jer konačno smo došli do informacija o seriji koje će nam rasvijetliti što se može očekivati. U nastavku pročitajte što sve znamo dosad:

O čemu se radi u seriji?

Nova verzija serije je smještena u 2021. godinu i predstavlja svojevrsni nastavak cijele priče, a ne klasični remake. Osam godina nakon što se originalna stranica ugasila, nova generacija Njujorčana će se upoznati sa svijetom Gossip Girl. Serija će se fokusirati na moderne situacije mladih ljudi; društvene mreže i njihov utjecaj na nove generacije te na društveni i kulturološki pejzaž New Yorka koji se znatno promijenio u posljednjih nekoliko godina. Scenarist Joshua Safran je naglasio kako će skandali među Manhattanskom elitom i dalje biti centralni dio priče, ali će se radnja više osvrtati i na same promjene u društvu. Propitkivat će se kako su društvene mreže promijenile svijet? Kakav je njihov utjecaj na mladu populaciju? Odakle danas dolazi bogatstvo i privilegije? Safran kaže da postoji i jedan važan zaokret u scenariju koji je jako značajan, ali ga ne smije otkriti.

Sve što dosad znamo o novoj verziji serije Gossip Girl (фото 1)

Tko je u novoj ekipi?

Iako smo imali različite želje za uloge Blair, Chucka, Serene, Natea, možemo samo kazati da odabrana ekipa izgleda osvježavajuće. Puno novih mladih lica koja nismo dosad viđali, ili ako jesmo, bilo je to rijetko. Ekipa izgleda kao idealan tim za svježi start i stvaranje vlastite TV povijesti. Iako se zna tko je prošao casting, još se ne zna kako su uloge dodijeljene. Jedina potvrđena je Emily Alyn Lind za koju znamo da glumi lik Audrey. Pored Emily tu je i Tavi Gevinson glumica i bivša modna blogerica, zatim škotski glumac Thomas Doherty, transrodni model i glumica Zion Moreno te Savannah Smith. .

Vraća li se netko od stare ekipe?

"Kristen Bell ostaje naratorica, točnije glas Gossip Girl“ - kazao je scenarist. Osim nje u seriji se neće pojaviti nitko od stare ekipe jer im je teško uskladiti rasporede i nove projekte. Sigurno je da u seriji nećemo vidjeti Blake Lively koja je još prošle godine odbijala upite novinara na ovu temu.

Sve što dosad znamo o novoj verziji serije Gossip Girl (фото 2)

Je li snimanje konačno počelo?

Jeste! Ova godina je bila poprilično teška za sve one koji rade u filmskoj industriji jer su svi projekti zaustavljeni. Međutim snimanje je krenulo 2.studenog , a prve službene fotografije nove ekipe su objavljene prije nekoliko dana.

Koji je datum početka prikazivanja?

U ovom trenutku nema potvrđenih datuma, čak ni nagađanja, ali ako je vjerovati Deadlineovim informacijama serija će biti premijerno prikazana 2021. Originalno je bila zakazana za jesen 2020. ali kako se sve pomjerilo, pomjera se i početak prikazivanja. Pratimo i izvještavamo!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više