Search

Sve što možete očekivati od nove sezone \"Chef's Table: Pastry\"

Sve što možete očekivati od nove sezone "Chef's Table: Pastry"

Koja se premijerno prikazuje ovoga petka


Image: Instagram,
PR

Nova sezona uspješne serije "Chef's Table" dolazi uskoro na Netflix i ovoga će puta biti usmjerena na najbolje svjetske slastičare, koji su pravi virtuozi u izradi deserata, a mi smo doznali što možemo očekivati od nje...

Od ovoga petka, 13. travnja, počinje se emitirati nova kulinarska sezona Netflixove popularne serije "Chef's Table", koju gledatelji diljem svijeta zbilja željno iščekuju. Svaka epizoda prijašnjih sezona je bila posvećena jednom izvanrednom svjetskom kuharu, koji su svojim zanimljivom pristupom gastronomiji i umijeću kuhanja uspjeli prikovati gledatelje diljem svijeta ispred malih ekrana. Koncept je ostao sličan kao i u prijašnjim sezonama, ali će ova sezona biti usmjerena na kuhare koji su majstori od zanata kada je u pitanju pravljenje deserata.

Sve što možete očekivati od nove sezone "Chef's Table: Pastry" (фото 1)

U njoj će se slaviti i oni koji još uvijek koriste tradicionalne načine u pripremi slastica, ali i oni koji to čine na najinovativnije moguće načine. Pa su tako neki od kuhara koji će biti portretirani, slijedili tradiciju u kuhanju te joj tako odali svojevrsnu počast, a drugi se pak vode onom čuvenom vizijom Ezre Pounda "make it new", odnosno ti kuhari eksperimentiraju u pripravi svojih deserata i koketiraju s različitim tehnikama, ali i namirnicama. U ovoj sezoni bit će prikazana četiri svjetska slastičara koja su izgradila svoju reputaciju tako što su na svjetsku scenu lansirali trendove, koje su ubrzo svi drugi preuzimali, ali i zbog toga što su do savršenstva dovodili recepte klasičnih deserata i tako dokazali da zadnji slijed nekada može zasjeniti i glavno jelo.

Sve što možete očekivati od nove sezone "Chef's Table: Pastry" (фото 2)

Willa Goldfarba koji će biti prikazan u seriji nazivaju "zlatnim dečkom" slastičarstva, a sam je vlasnik restorana Room 4 Dessert u New Yorku gdje gostima poslužuje avangardne, nesvakidašnje slastice. Zatim će se pojaviti i jedina žena ove sezone, a to je Christiana Tosi koja je osnovala Momofuku Milk Bar, također u New Yorku, gdje se proslavila svojim personaliziranim tortama koje obožavaju svi posjetitelji njezina restorana. Corrada Assenzu zovu virtuozom, a njegovu Caffe Sicilia posjećuju brojni slatkoljupci diljem svijeta jer iza njegovih deserata stoje sati i sati rada na receptima, svježe i probrane namirnice te želja za inovacijom.

Sve što možete očekivati od nove sezone "Chef's Table: Pastry" (фото 3)

2014. za najboljeg slastičara na svijetu proglašen je Španjolac Jordi Roca, koji u svom restoranu El Celler de Can Roca pruža jedinstveno gastronomsko iskustvo, a i restoran ima čak tri Michelinove zvjezdice. Sezona će nam dati uvid u njihovo stvaralaštvo i njihov pristup slasticama i namirnicama. Saznat ćemo kako se radi najbolji sladoled na svijetu i kako klasični deserti mogu biti inovativni i opet fantastični. Po svim informacijama koje smo prikupili uvjereni smo da nas čeka još jedna fenomenalna sezona koju ćemo pogledati u jednom dahu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više