Search

Sve što trebate znati o drugoj sezoni serije \"Stranger Things\"

Sve što trebate znati o drugoj sezoni serije "Stranger Things"

Tik-tak-tik-tak... do premijere na Netflixu


Image: PR

OK, mi smo spremni za drugu sezonu serije "Stranger Things", spremniji nego ikad, a vi?

Prvu fantastičnu sezonu serije "Stranger Things" ostavili smo iza nas i spremni smo za onu drugu. Na Netflix premijerno stiže u petak, 27. listopada, a odbrojavanje je krenulo. Iako mnogi strepe hoće li i druga sezona polučiti toliki uspjeh kao druga, hoće li imati sve elemente kojima će oduševiti i više nego prethodna, autori poručuju kako donosi puno više misterije, horor elemenata, a čak i više epizoda. No, još samo malo nas dijeli do službenog lansiranja i emitiranja, a kako bismo vam olakšali i uveli vas u priču, donosimo osam stvari koje biste trebali znati prije gledanja. 

1. Znači, druga sezona donosi čak devet epizoda, prva je imala osam. Čini se kako su braća Duffer ovaj put imala više materijala koji su željeli podijeliti sa svojim fanovima, a to djeluje prilično obećavajuće. 

2. Strašno čudovište će u drugoj sezoni biti još strašnije. Tvorci, braća Duffer po tom pitanju su izjavila: "Nije stvar u tome da stvorimo novo čudovište, nego da one bude veće i još strašnije. Želimo da bude drugačije, ali i još više dark". Iz produkcije su rekli samo da ako vam se Demogorgon čini jezivo, onda je ono što vas čeka još gore. 

Sve što trebate znati o drugoj sezoni serije "Stranger Things" (фото 1)

3. U središtu radnje ponovno će biti Will Byers (glumi ga Noah Schnapp), samo će ovaj put biti vezan uz nekoliko situacija. A glumac koji u seriji utjelovljuje njegovog prijatelja Mikea, Finn Wolfhard, izjavio je kako će se Willu u prvih nekoliko epizoda dogoditi i nešto prilično uznemirujuće, dok braća Duffer kažu kako će on u biti patiti i od PTSP-a s obzirom na sve događaje iz prve sezone. 

4. Druga sezona donosi posve novu strukturu radnje, što tvorci smatraju vrlo zabavnim. Radnja će tako biti manje linearna, a širit će se spontano na više likova. 

Sve što trebate znati o drugoj sezoni serije "Stranger Things" (фото 2)

5. Nova sezona donosi i neke nove likove, primjerice. Sean Astin će utjeloviti Boba Newbyja, lika koji je išao u srednju školu s Joyce Byers (Winona Ryder) i Jimom Hopperom (David Harbour). Tu je i Paul Reiser koji će tumačiti Dr. Owensa, ključnog negativca, a već u dugoj epizodi upoznat ćemo lik imena Max, koju će utjeloviti Sadie Sink. Riječ je o djevojčici koja ima i polubrata, Billyja, kojeg tumači Dacre Montgomery. Upoznat ćemo i njega. 

6. Ono najvažnije, Eleven se vraća, što je po završetku prve sezone mnoge fanove zabrinulo. No, ona će ponovno biti s nama i u drugoj sezoni, navodno jača i moćnija nego ikad. 

Sve što trebate znati o drugoj sezoni serije "Stranger Things" (фото 3)

7. Čini se kako ćemo doznati više i o pozadinskoj priči Hoppera, odnosno o njegovoj kćeri. 

8. Barb (koju je tumačila Shannon Purser) je definitivno mrtva i nećemo je gledati u drugoj sezoni. Vrijeme je da se fanovi pomire s tom činjenicom i da, znamo da je nekima ovo jako teško palo. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više