Search

Sve što trebate znati o novoj sezoni serije \"Big Little Lies\"

Sve što trebate znati o novoj sezoni serije "Big Little Lies"

Što možemo očekivati?

Tekst: E.G.


Image: screenshot

Službeno je potvrđeno kako se jedna od najpopularnijih serija godine vraća na male ekrane

Iako u to nitko nije ozbiljno ni sumnjao, serija "Big Little Lies" će dobiti i svoju drugu sezonu. Nakon mjeseci nagađanja i raznih teasera na Instagram profilima glavnih glumica, sad je ova informacija i službeno potvrđena. Podsjetimo, riječ je o izrazito uspješnoj seriji, nastaloj prema knjizi Liane Moriarty, u kojoj glavne uloge tumače oskarovke Nicole Kidman, Reese Witherspoon te mlada Shailene Woodley. Radnja je smještena u jedan idilični gradić na obali, u kojoj naizgled sretne obitelji kriju mnoge tajne. Za slučaj da seriju  još niste pogledali, ovdje stanite s čitanjem, a za slučaj da jeste i jedva čekate sljedeću sezonu, evo koje su sve informacija za sada dostupne.

Sve što trebate znati o novoj sezoni serije "Big Little Lies" (фото 1)

1. Baš kao i prva sezona, i u druga će sezona imati sedam epizoda.

2. Dok je prvu sezonu režirao slavni Jean-Marc Vallée, u drugoj će se sezoni naći u ulozi izvršnog producenta. U ulozi redateljice će se pak naći Andrea Arnold, koja stoji iza sjajnog filma "American Honey".

3. Ponovno ćemo gledati gotovo cijelu glumačku postavu iz prve sezone.

4. Iz kuće HBO su objasnili da se, unatoč nagađanjima o drugoj sezoni, doista do kraja nije znalo hoće li do nje doći. Glavne glumice su izrazito zauzete, a cijela je ekipa htjela u potpunosti biti uvjerena da će se u drugoj sezoni imati za prikazati nešto dobro.

5. Budući da je prva sezona završila na mjestu gdje završava i knjiga, Liane Moriarty je napisala dodatak koji će služiti kao predložak scenaristu Davidu E. Kellyju. 

6. Nove epizode ćemo najvjerojatnije imati prilike gledati tek 2018. godine.

7. U drugoj sezoni možemo očekivati čak četiri nova lika; novu školsku učiteljicu, novu zaposlenicu u administraciji škole te Bonniene roditelje. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više