Search

\"The End of the Fucking World\": izvrsna nova serija koju se isplati pogledati!

"The End of the Fucking World": izvrsna nova serija koju se isplati pogledati!

Britanski humor ponovo oduševljava


Image: buro247.ua,
screenshot

"The End of the Fucking World" jest nova britanska serija koja će svojim humorom, izvrsnom glumom i neuobičajenom pričom na kvalitetan način ispuniti vaše slobodno vrijeme...

"The End of the Fucking World" nova je britanska serija koja se počela premijerno prikazivati u Velikoj Britaniji u studenom, 2017. godine. Riječ je serijalu koji se internacionalno počeo prikazivati na Netflixu od 5. siječnja, a ono što je odvaja od drugih serija toga tipa jest činjenica da svaka epizoda traje samo 20 minuta.

Radnja prati 17-godišnjeg Jamesa koji je uvjeren da je psihopat i sociopatsku tinejdžericu Alyssu, koja u svom kolegi iz razreda vidi mogućnost da pobjegne od svog tmurnog obiteljskoga života. James ubija životinje iz zabave i kada mu to jednostavno dosadi, odluči kako bi htio probati ubiti ljudsko biće. Alyssa s druge strane, kako bi pobjegla od svog turbulentnog života, predlaže Jamesu da pobjegnu zajedno i on to prihvaća, ali samo zato što u tome vidi priliku da ubije upravo nju.

Možete vidjeti u čemu se nalazi briljantnost, a s druge strane i opskurnost serije. Britanci su poznati i prepoznatljivi sa svojim humorom i drukčijem pristupu svakodnevnom životu i situacijama, a ova serija sve te "predrasude" potvrđuje. Crni humor, sami dijalozi između likova, izvedba glumaca i način na koji je serija snimljena, odmah su naišli na kritičku afirmaciju, a fanovi koji su je odgledali su jednostavno s njome oduševljeni. Ono što se meni svidjelo jest neuobičajenost teme i radnje koja se prati, a uz jake dijaloge i neočekivane situacije, serija je i vizualno snažna i zadovoljava i "najžednije" estetsko oko.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više