Search

Throwback je dobio novu dimenziju: MTV “Cribs” se vraća s novom sezonom

Throwback je dobio novu dimenziju: MTV “Cribs” se vraća s novom sezonom

Tekst: BURO.


Što su danas društvene mreže - to je nekad bio MTV, pa je tako vrhunac #tb-a vijest da se najpopularnija MTV serija vraća s novom sezonom. Ova televizijska mreža koja je na kraju postala mnogo više od toga, vrhunac slave postigla je zahvaljujući seriji “Cribs”, odnosno zavirivanjem u domove i živote poznatih ličnosti: glazbenika, glumaca i sportaša.

Zvuči kao stvarnost koju danas živimo, samo što nam je sada dostupno zavirivanje u apsolutno svačiji život i to u svako doba dana i noći. Možda se upravo zato i dogodio opći hype s ovom viješću - više nam fali onaj osjećaj iščekivanja i nedostupnosti nego serija sama po sebi. Nova sezona stiže 11. kolovoza, a spisak lica koje ćemo gledati je dugačak: Ashlee Simpson, Evan Ross, Big Sean, Christian Siriano, Johnny Weir, JoJo Siwa, Jordyn Woods, Kathy Griffin, Marsai Martin, Martha Stewart, Nick Young, Nico Tortorella, Nicole “Snooki” Polizzi, Rick Ross, Ryan Lochte, Scott Disick, Tia Mowry, Tinashe, TJ Lavin i drugi.

Budući da u par klikova možemo otići na Instagram, YouTube, Twitter ili već neku drugu društvenu mrežu i dobiti uvid u privatnost koju su javne ličnosti samoinicijativno podijelile sa svijetom, pitanje je hoće li uopće “Cribs” dostići popularnost kakvu je imao? Nije ni poanta da serija bude ono što je nekada bila, što vjerojatno i nije moguće, već novi oblik koji će dobiti u svijetu društvenih mreža čije je osnove i postavila. Naposljetku, ne radi se samo o Cribsu, već o klasicima, nostalgiji i nekoj nefiltriranoj stvarnosti koja kao da više ne postoji. Pogledajte snimku i uvjerite se sami.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više