Search

Što sve znamo o trećoj sezoni planetarno popularne serije \"Stranger Things\"?

Što sve znamo o trećoj sezoni planetarno popularne serije "Stranger Things"?

Dobili smo novi teaser, plakat i datum premijere

Image: screenshot

Treća sezona planetarno popularne serije "Stranger Things" stiže u srpnju ove godine, potvrđeno je iz Netflixa. Iako smo znali da ćemo novu sezonu čekati prilično dugo, činjenica da imamo točan datum premijere već je velika stvar za fanove. No, kako to i obično bude u slučaju "Stranger Thingsa", čekanje će se sigurno višestruko isplatiti. Toga su svjesni i tvorci serijala braća Matt i Ross Duffer koji znaju da je ljestvica visoko postavljena od samog početka te su jednom prilikom komentirali kako im zato i treba više vremena kako bi ispostavili najbolji mogući materijal. 

Naime, prva epizoda treće sezone na Netflixu će biti prikazna 4. srpnja, točnije na dan proslave američkog Dana nezavisnosti, što je najavljeno i u novom priloženom teaseru. Cijelom hypeu u prilog ide i atmosferični poster koji je prigodno 31.12. ugledao svjetlo dana, a koji je objavljen na službenom Twitteru serijala. Na njemu vidimo Eleven (Millie Bobby Brown) i Mikea (Finn Wolfhard) kako se drže za ruke, a u pozadini i druge likove iz serije, kao i vatromet. 

Što sve znamo o trećoj sezoni planetarno popularne serije "Stranger Things"? (фото 1)

Iz Netflixa su poručili kako svakako vrijedi čekati nove epizode jer će obilovati i specijalnim efektima za razliku od prve dvije sezone. Kada pak govorimo o radnji treće sezone, ona će biti smještena u ljeto 1985. godine. Navodno ćemo vidjeti kako se glavni likovi počinju udaljavati jedni od drugih kako odrastaju. Ostali detalji naravno, drže se u tajnosti i vjerujemo kako će do same premijere promišljeno curiti na kapaljku. No, ono što nam je Netflix ipak otkrio jesu naslovih svih osam epizoda koje će treća sezona sadržavati, a oni su: Suzie, Do You Copy?, The Mall Rats, The Case Of The Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite i The Battle of Starcourt. Ako se nas pita, odbrojavanje do premijere je upravo krenulo... 

više