Search

Tom Hardy u središtu zavjera, izdaja i mračnih tajni u novoj seriji "Taboo"

Osam napetih epizoda


Image: buro247.ru

Radnju nove TV serije "Taboo", u kojoj ćemo u glavnoj ulozi gledati zgodnog Toma Hardyja, zajedničkim su snagama osmislili upravo Tom i njegov otac Chips Hardy. U produkciji će im pomoći Ridley Scott i Steven Knight, što zasad puno obećava. Pogledajte trailer!

Serija će imati osam epizoda u kojima ćemo pratiti Jamesa Keziaha Delaneyja (Tom Hardy), čovjeka za kojeg su svi vjerovali da je odavno mrtav, međutim kad se nakon 10 godina provedenih u Africi vrati u rodni London kako bi ponovno izgradio naslijeđeno očevo carstvo i započeo novo poglavlje u životu, naići će na otrovnu sredinu i neprijatelje koji vire iza svakog ugla. Delaney odbija prodati obiteljski posao dioničkom društvu East India Company jer želi izgraditi svoje brodogradilišno carstvo, ali okolnosti će ga odvesti u središte Anglo-američkog rata 1812. godine.

Serija bi vas na prvu mogla podsjetiti na "Bande New Yorka" samo što je radnja smještena u London i glavni je lik spoj uloga koje su tumačili Daniel Day-Lewis i Leonardo DiCaprio. Priču su osmislili Tom Hardy i njegov otac Chips, koji će biti savjetnik tijekom snimanja. Za produkciju je zadužena kuća FX i BBC One, a premijera se očekuje tijekom 2017. Jedva čekamo!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više