Search

Tri odlične humoristične serije za koje možda još niste čuli

Tri odlične humoristične serije za koje možda još niste čuli

Naslovi u kojima ćete sigurno uživati!

Tekst: E.G.


Image: screenshot

Tražite li novu dozu humora uz koju ćete se moći opustiti, ovo su naslovi koji bi vas mogli zanimati!

Većina pripadnika generacije millennialsa opsesivno prati barem jednu seriju. Ako govorimo o onim humorističnim, brojka se uglavnom i povećava, budući da se radi o kraćim formatima koje je uvijek lako i ugodno konzumirati. Posve nam je jasno da se svi nikad neće složiti oko toga što podrazumijeva dobar smisao za humor, ali odlučili smo izdvojiti tri nešto manje poznate serije koje volimo i pratimo, a koje u Hrvatskoj još uvijek nisu toliko poznate. Neke od njih spadaju u žanr klasičnih humorističnih serija, dok neke imaju i snažne dramske elemente, ali uz uvijek prisutnu dozu humora. Da ne duljimo, evo na što točno mislimo!

Insecure

Issa Rae postaje sve važnije ime u svijetu televizije. Serija "Insecure", koju je osmislila i u kojoj glumi glavnu ulogu, brzo je osvojila gledatelje diljem svijeta. Radnja prati Issu i njenu najbolju prijateljicu Molly, dvije žene u kasnim dvadesetim godinama koje se, svaka na svoj način, nose s izazovima modernog života, "dejtanja", izlazaka i otežanog napredovanja u karijeri zbog činjenice što su Afroamerikanke i žene. Volite li rap, uživat ćete i fenomenalnom soundtracku, a možete računati i na urnebesno smiješne situacije u kojima se glavne junakinje redovito nalaze.

Schitt's Creek

Ovdje govorimo o odličnom primjeru klasične humoristične serije koja nikad ne upada u zamku predvidljivosti. Već je i početna premisa smiješna: obitelj Rose koju čine majka, otac, sin i kćer su život proveli živeći u neviđenoj raskoši. Partijalo se s Paris Hilton, na ručak se odlazilo u Dubai, a novac nikad nije bio niti predmet rasprave. Ipak, kad porezna inspekcija jednom prilikom otkrije cijeli niz nepravilnosti u radu očeve tvrtke, obitelj ostaje bez svega, osim gradića Schitt's Creek kojeg su davno kupili povodom neke oklade. Svi se skupa moraju preseliti tamo i prilagoditi se na život u maloj sredini i daleko od dizajnerskih dućana i holivudskih zabava.

High Maintenance

Ako ste se ikad pitali s kakvim se sve ljudima susreće jedan diler marihuane iz New Yorka, ova će vam serija dati odgovor na to i još mnogo drugih pitanja. Radnja prati avanture bezimenog dilera koji dane provodi na biciklu, noseći marihuanu stanovnicima New Yorka koji su vječno pod stresom. Dok jedni gotovo nikad ne napuštaju stan, drugi ga uvlače u svoje osobne razmirice, a sve skupa je rezultiralo sjajnom serijom uz koje će vam vrijeme proletjeti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više