Traži

Tri odlične nove serije o međuljudskim odnosima koje možete pogledati

Tri odlične nove serije o međuljudskim odnosima koje možete pogledati

Međusobno se jako razlikuju, ali su sve vrlo kvalitetne!

Tekst: E.G.


Fotografija: PR,
Screenshot

Sve hladnije nadolazeće temperature znače samo jedno - češće ćemo ostajati doma na toplom, a razonodu tražiti kroz razne filmove ili serije. Ako postoji savršeno vrijeme za binge-watching nekoliko sezona serija koje smo propustili pogledati, onda su to upravo zimski mjeseci. S obzirom na to da pomno pratimo nove naslove koji dolaze na male ekrane ili streaming servise, i danas smo vam odlučili predstaviti nekoliko dobrih opcija u slučaju da tražite nešto novo i uzbudljivo. Odlučili smo se fokusirati na dramske serije koje u središtu radnje imaju dinamiku međuljudskih odnosa, pa iako se međusobno poprilično razlikuju atmosferom i porukom, sigurni smo da vas nijedna neće razočarati. 

Wanderlust

Fenomenalna Toni Collette utjelovljuje terapeutkinju koja poduzima nekonvencionalne mjere kako bi spasila svoj brak nakon što ga uzdrma jedna nesreća. Partnera joj glumi Steven Mackintosh, i riječ je o zaista prvoklasnoj drami. Treba spomenuti i kako je Collette prva žena u povijesti čiji je orgazam, u sklopu ove serije od šest epizoda, prikazan na britanskoj javnoj televiziji (BBC). Serija, naime, obiluje eksplicitnim scenama seksa i nedozvoljenim opijatima, a čak su i sami autori poručili: "Napravili smo jako nepristojnu seriju". Ipak, naglasak nipošto nije samo na tom fizičkom segmentu, već na prikazu svih izazova jednog bračnog odnosa. 

The Bisexual

Ako vam nedostaju serije poput "Girls", "High Maintenance" ili "Broad City", odnosno serije koje prikazuju život millennialsa sa svim svojim nelogičnostima, ovo je prava serija za vas. Desiree Akhavan je seriju osmislila i režirala, a u njoj tumači i glavnu ulogu. Radnja prati Leilu, koja odjednom prekine dugogodišnju vezu sa svojom partnericom (kako privatnom tako i poslovnom) u trenutku kad se ona treba ozakoniti i nađe se u situaciji u kojoj iznova treba izgraditi cijeli svoj život. Među ostalim stvarima koje će o sebi naučiti, doznat će i da joj se sviđaju i muškarci. 

My Brilliant Friend

U središtu radnje se nalaze Elena i Lila, dvije školarke koje odrastaju u siromašnom napuljskom rajonu. Obje su vrlo bistre, ali Elena je vrijedna i poslušna, dok Lila ne mari za autoritete ni norme. Spletom okolnosti, njih će se dvije zbližiti i cijeli život graditi kompliciran odnos pun gorčine, zavisti, ali onda i ljubavi, razumijevanja i privrženosti. Podsjetimo, serija je nastala prema književnom mega hitu Elene Ferrante, pa su se brojni obožavatelji serijala pribojavali kako će izgledati finalni televizijski rezultat. Međutim, sudeći prema onom što smo dosad imali prilike vidjeti, razloga za brigu nema. Dapače.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više