Search

Uzbuđenje na vrhuncu: Predstavljen trailer za četvrti dio Netflixovog serijala La Casa de Papel

Uzbuđenje na vrhuncu: Predstavljen trailer za četvrti dio Netflixovog serijala La Casa de Papel

Ne možemo dočekati početak travnja

Tekst: D.M.


Image: IMDb,
Instagram

Četvrtu sezonu španjolskog hit serijala u režiji Álexa Pinae - La Casa de Papel (na engleskom jeziku, Money Heist) od 3. travnja ćemo ponovno moći pratiti na streaming servisu Netflix, a da je uzbuđenje oko sudbine omiljenih negativaca na vrhuncu, otkriva i trailer predstavljen prije nekoliko dana. Kaotični je serijal među najpopularnijima na toj platformi, a brojni fanovi, među kojima se ubrajaju i članovi BURO. redakcije, odmah su počeli analizirati video koji traje nešto duže od dvije minute u potrazi za informacijom više.

Trailer započinje tamo gdje je treća sezona okončana - Nairobi se bori za svoj život, Lisbon je pod nadzorom policije dok im je Profesor je umaknuo i trenutno je u bijegu. Novi neprijatelj odmetnutog društva je šef osiguranja guvernera centralne španjolske banke, Gandia koji se uspio osloboditi okova i onesposobiti nadzorne kamere. Problemi nastaju kad uspijeva sabotirati pljačku i lopove bacivši granatu u lift u kojem su Rio i Denver te uhvativši Tokio.

Najveće iznenađenje, doduše, je kadar u kojem je pojavljuje Berlin, jer se postavlja pitanje postoji li mogućnost da je preživio ili se samo radi o retrospektivnoj sceni. "Ovo je više od obične pljačke, i ti to dobro znaš", poručuje Palermo Profesoru na kraju trailera koji završava porukom - "Neka kaos započne".

Serijal La Casa de Papel je postao instantni hit na Netflixu s tim da su se prva i druga sezona emitirale na španjolskom televizijskom kanalu Antenna 3, a streaming div ih je otkupio i producirao još dvije sezone. Treća je sezona doživjela ogroman uspjeh s 34 milijuna gledatelja na dan premijere, a premijera četvrte sezone je jedna od najočekivanijih na uspješnom servisu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više