Search

Vraća se obitelj Addams! Pogledajte trailer za film o novim zgodama omiljenih likova iz djetinjstva

Izašao je trailer za animirani film The Addams Family

Tekst: L.L.


Image: IMDB

 

Obitelj Addams vraća se na male ekrane, no ovog puta, u sasvim novom izdanju. Riječ je o animiranom filmu The Addams Family koji najstrašniju obitelj iz djetinjstva stavlja u nove, svakodnevne pustolovine nakon što članovi obitelji zajednički presele u New Jersey. Život u predgrađu za obitelj Addams znači prihvaćanje modernih čuda današnjice, neobične susrete s običnim ljudima i njihovim sasvim običnim navikama. U traileru koji je upravo izašao tako možemo vidjeti obitelj u pokušajima dobrosusjedskih odnosa te buntovnu, ali snalažljivu Wednesday u školskim pustolovinama.

Vraća se obitelj Addams! Pogledajte trailer za film o novim zgodama omiljenih likova iz djetinjstva (фото 1)

Animirani je film napravljen prema originalnim stripovima o obitelji Addams koji su 1938. izlazili u The New Yorkeru, a kreirao ih je illustrator Charles Addams. Za novu, animiranu verziju obitelji Addams, glasove su posudile neke od najvećih zvijezda današnjice pa se tako Charlize Theron našla u ulozi Morticie Addams, Oscar Isaac glas je posudio Gomezu, Chloë Grace Moretz postala je zastrašujuća Wednesday, a Finn Wolfhard Pugsley.

The Addams Family u kina dolazi tek nekoliko dana uoči Noći vještica, 25. listopada ove godine. Jedva čekamo vidjeti kako bi to običan svijet izgledao uz ovu neobičnu obitelj!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više