Search

Vreli kolovoz na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog mjeseca

Vreli kolovoz na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog mjeseca

Tekst: BURO.

Visoke temperature koje se penju skoro do 40 stupnjeva na termometru navode i one najvatrenije ljubitelje ljeta da preskoče poneki event i ostanu udobno smješteni pod klimom ili ventilatorom. Streaming platforme kao da imaju na umu da nećemo baš non stop zujati posvuda i da će nam trebati vrijeme za pauzu, odmor i reset, i dolaze s novim naslovima koji su, ruku na srce, sjajni. Od nove adaptacije knjige Harlana Cobena do novog omiljenog hita sa Sandrom Oh u glavnoj ulozi, ovo su ljetni favoriti koji dolaze na platforme u kolovozu.

"The Chair"

Premijera: 30. kolovoz

Platforma: Netflix

Vreli kolovoz na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog mjeseca (фото 1)

Sandra Oh ima neku nevjerojatnu snagu da uvijek održi savršen balans između zabavnog i ozbiljnog, i ima poseban talent da veoma ozbiljne teme predstavi na krajnje zabavan način. Nova serija koja počinje s prikazivanjem krajem kolovoza prati Ji-Yoon koja je prva žena koja postaje predsjednica odbora na jednom od najprestižnijih sveučilišta. Nažalost to se događa u potpuno pogrešnom trenutku, kada Univerzitet drmaju mnogi unutrašnji nemiri, problemi i skandali. Serija koje izgleda kao da će biti favorit ljeta jer ima sve što nam treba. Humor, krizu srednjih godina, jednostavne ljude, obične i neobične probleme, i puno sjajnih likova. Oh i brata Duplassa. Predivno.

"hit and run"

Premijera: 6. kolovoz

Platforma: Netflix

Vreli kolovoz na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog mjeseca (фото 2)

Ako vam se svidjela serija "Fauda" slobodno odmah zaokružite 6. kolovoz u rokovniku jer tada izlazi "Hit&Run". I u ovoj seriji igra Lior Raz kojem uloga detektiva naprosto i jednostavno stoji. Ovaj put igra čovjeka koji istražuje smrt svoje žene, ali što više istražuje to više sam postaje meta i upetljava se u opasnu mrežu tajni i intriga. I to na svjetskom nivou od New Yorka d Tel Aviva. Uzbudljiv naslov kojem se veoma radujemo.

"beckett"

Premijera: 13. kolovoz

Platforma: Netflix

Vreli kolovoz na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog mjeseca (фото 3)

John David Washington nas je oduševio u filmu "Malcolm&Marie", a sada je došlo na red da to napravi još jednom. U novom filmu "Beckett", uz Oskarovku Aliciju Vikenader, John David glumi junaka kojem se odmor pretvorio u košmar. Tijekom odmora u Grčkoj, američki turist Beckett nakon niza nesretnih slučajeva i nejasnih okolnosti postaje centar političke zavjere i glavna meta koju treba otkloniti.

"Gone for good"

Premijera: 13. kolovoz

Platforma: Netflix

Vreli kolovoz na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog mjeseca (фото 4)

Navikli smo već da nam od romana Harlana Cobena srce lupa malo jače, dlanovi se znoje, a mozak samo šalta "kako, kada, zašto, tko?!" pitanja. Baš zato što je majstor pripovijedanja, preokreta i napetih situacija Harlan je jedan od omiljenih autora kada je ekranizacija u pitanju, i nikada nas te ekranizacije ne iznevjere. Osjećamo da ni ovaj put neće biti drugačije, i najnovije ostvarenje čiji je scenarij rađen prema Cobenovoj knjizi je "Gone for Good". Nakon nekoliko nesretnih gubitaka u životu, glavni junak se mora nositi i s nečim sasvim neočekivanim - nestankom svoje zaručnice. Što više kopa i istražuje to mu je sve manje jasno, a mnogo tajni isplivava na površinu. Brzo, dinamično i vjerojatno s jedno 50 plot twistova.

"LJUBAV JE LJUBAV: GENERACIJA Q"

Premijera: 9. kolovoz

Platforma: HBO GO

Vreli kolovoz na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog mjeseca (фото 5)

Ako želite snažne ženske glasove, diverzitet na djelu, realne priče i probleme, suvremeni život i njegovu dinamiku, i dokaz da se svi nose s nekim svojim emotivnim problemom, ova serija je the izbor. Zasnovana na inovativnoj seriji „Ženske priče“, druga sezona serije „Ljubav je ljubav: Generacija Q“ nastavlja pratiti isprepletane živote Bette, Shane i Alice zajedno s mlađom generacijom raznovrsnih i samouvjerenih LGBTQIA likova koji će tek iskusiti ljubav, patnju, seks, uspjehe i neuspjehe u Los Angelesu.

"Trackers"

Premijera: 4. kolovoz

Platforma: HBO GO

Vreli kolovoz na streaming platformama - ovo su najbolji novi naslovi koji stižu ovog mjeseca (фото 6)

Ovu seriju na watch listu treba dodati iz dva razloga. Kao prvo smještena je u jedinstven južnoafrički pejzaž, i pravo je vizualno osvježenje. Kao drugo ova šestodijelna miniserija „Tragači“ je superdinamična i opčinjava jer prati tri linije priče koje se susreću u Cape Townu tijekom nasilne zavjere koja uključuje organizirani kriminal, krijumčarenje dijamanata, državnu sigurnost, crne nosoroge, CIA-u i međunarodne teroriste. Lemmer je čovjek koji smatra da nema više što izgubiti nakon što mu je karijera uništena zbog neuspješne operacije Predsjedničke obavještajne službe (PBI). Jedino za čime žudi je osveta i to da ponovo izgradi svoj život u malom gradu. Milla Strachan je po svemu neobična heroina. Domaćica iz Cape Towna koja postaje nižerazredni analitičar podataka za PBI i nađe se u centru zavjere. Treća priča prati Lucasa Beckera, misterioznog stranca i navodnog operativca CIA-e, ali zapravo lika koji ima mnogo mnogo više tajni oko sebe.

više