Search

Zašto je Pacho Herrera postao svima omiljeni lik iz serije \"Narcos\"?

Zašto je Pacho Herrera postao svima omiljeni lik iz serije "Narcos"?

Okrutan i brutalan gay zavodnik moćnog pogleda


Image: screenshot

Bio je homoseksualac koji to nije nimalo skrivao u heteroseksualnom macho miljeu Cali kartela, a glumac Alberto Ammann koji ga je u seriji "Narcos" utjelovio, odradio je sjajan posao...

Iako su mnogi fanovi teško prihvatili ideju nove, treće sezone Netflixove serije "Narcos" s konceptom bez Pabla Escobara koji je u prethodnoj ubijen, dobili su ipak nešto novo i uzbudljivo. Ono što bi svi trebali sada priznati koji su novu sezonu odgledali, ona je odlična i sve sumnje i strahovi su otklonjeni s obzirom na to da je iznjedrila interesantne i karizmatične nove likove Cali kartela, koji je i fokus radnje. Lik koji se definitivno izdvojio je flambojantni Pacho Herrera kojeg tumači Alberto Ammann.

Ono što ćete prvo uočiti su njegove živopisne košulje naglašenih uzoraka koje mu fantastično stoje i definitivno pristaju njegovoj jako markantnoj i privlačnoj osobnosti lika s obzirom na koncept radnje i uloge, a osim toga, tu je i njegov moćan pogled i otvorena seksualnost - jer Pacho je zapravo homoseksualac i to u seriji nimalo ne skriva. Kratko rečeno, cijela ta kombinacija vatreni je začin baš svake epizode na koji nitko ne ostaje imun, bez obzira na vaše seksualno opredjeljenje.

Zašto je Pacho Herrera postao svima omiljeni lik iz serije "Narcos"? (фото 1)

No, ono što je ipak najzanimljivije jest što je on gay lik i to u jednom seksističkom macho miljeu, a s obzirom na svoju dojmljivu transparentnost, gotovo kao da u seriji imamo svojevrsnog gay aktivista. Tome u prilog posebno ide scena iz epizode kada on nasred restorana senzualno pred svima zapleše sa svojim partnerom, s kojim se potom počne i strastveno ljubiti, a nekoliko minuta kasnije na iznimno krvav i mučan način ubije i doslovno raščetvori svog potencijalnog neprijatelja.

I iako se Pacho u seriji na neki svoj način bori s homofobijom, uglavnom zbog vlastitog ugleda, to ga ne čini manje psihopatom jer on to realno je. No, njegova bitka za prihvaćanjem od strane heteroseksualnih članova Cali kartela provlači se suptilno kroz serijal. Osim toga, upoznajemo se i s njegovim kompleksnim odnosima s ocem koji mu je jednom prilikom rekao da on nije muškarac te da je braću Rodriguez, vođe Cali kartela, savjetovao da ne surađuju s njim.

Zašto je Pacho Herrera postao svima omiljeni lik iz serije "Narcos"? (фото 2)

Činjenica je da je Cali kartel fascinantan zbog svog barbarskog karaktera, dok s druge strane ima prilično moderan senzibilitet koji mu pristaje, piše Konbini. U ovom slučaju kriminal je ozbiljan posao, a ako su vještine kandidata prepoznate i dobre, to će u svakom slučaju nadmašiti sve "nedostatke". A Pacho je upravo utjelovljenje toga!

Inače, Pacho (pravog imena Francisco Hélmer Herrera Buitrago) je u stvarnom svijetu postojao i nije imaginaran lik, i bio je jednako tako otvoren prema homoseksualizmu, odnosno bio je gay. No, s druge strane, u tome je bio prilično diskretan i mnoge njegove privatne stvari nikad nisu izašle u javnost. Ono što nije skrivao bio je njegov ekstravagantan život koji je vodio i s kojim se ponosio. Obožavao je skupe automobile, a posjedovao ih je preko 70. No, u seriji su se ipak odlučili više fokusirati na njegovu sadističku stranu, s obzirom na to da je ipak najviše bio poznat po nevjerojatnom mučenju svojih neprijatelja i to iznimno brutalnim tehnikama.

Svoju nježniju stranu kompenzirao je upravo kroz to, zbog čega je na kraju bio i proganjan, nakon čega se 1996. godine sam predao kolumbijskim vlastima. Dobio je šest godina zatvora, no kazna mu je kasnije produljena na 14. U zatvoru je ubijen i sumnja se da je to počinio protivnik iz kartela Norte del Valle. Ono s čime se možemo još na kraju jedino složiti da je Pacho definitivno impozantan i upečatljiv lik u svakom smislu riječi, koji je na neki način uspio nadomjestiti Escobara, i to prilično dobro.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više