Search

Zendaya u glavnoj ulozi, Drake u ulozi producenta- ova serija zvuči obećavajuće!

Zendaya u glavnoj ulozi, Drake u ulozi producenta- ova serija zvuči obećavajuće!

Uskoro nam stiže "Euphoria"

Urednik: E.G.


Image: PR

Glumica i pjevačica Zendaya glumi glavnu ulogu u novoj HBO seriji "Euforija" (Euphoria), koja će premijerno biti prikazana 17. lipnja u 21 sat na HBO kanalu, a istog dana će prva epizoda biti dostupna putem online video streaming usluge HBO GO. Nove epizode će biti emitirane ponedjeljkom u istom terminu, kada će biti dostupne i na HBO GO-u.

Dramska serija "Euforija" pruža novi pogled na priču o odrastanju, istražujući tinejdžerski svijet nadrogiranih tuluma i tjeskobnog svakodnevnog života empatijom i otvorenošću. Serija prati 17-godišnju Rue Bennett (Zendaya), ovisnicu o drogama koja je tek izašla s odvikavanja i koja pokušava naći smisao u svojoj budućnosti. Život joj se dramatično mijenja kad upozna Jules Vaughn, trans curu koja se nedavno doselila u grad nakon rastave roditelja te poput Rue traži mjesto kamo pripada.

U Rueinoj orbiti još se nalaze prijatelji iz razreda Nate Jacobs, sportaš koji bijesom skriva seksualnu nesigurnost; Maddy Perez, Nateova cura s kojom stalno prekida i miri se; Chris McKay, zvijezda footballa kojoj prijelaz iz srednje škole na koledž pada teže nego inače; Cassie Howard, koju stalno progoni seksualna prošlost; Lexi Howard, Cassiena mlađa sestra i Rueina uravnotežena prijateljica iz djetinjstva te Kat Hernandez, tinejdžerica svjesna svog tijela koja istražuje svoju seksualnost.

Zendaya u glavnoj ulozi, Drake u ulozi producenta- ova serija zvuči obećavajuće! (фото 1)

Uz Zendayu, u seriji glume i Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Hunter Schafer, Algee Smith i Sydney Sweeney. Autor serije i scenarist svih epizoda je Sam Levinson, koji je istovremeno i izvršni producent. Među izvršnim producentima su i reper Drake, Future the Prince, Ravi Nandan, Kevin Turen, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem, Daphna Levin, Tmira Yardeni, Mirit Toovi, Yoram Mokady, Gary Lennon i Jim Kleverweis, kao i konzultanti Scott Turner Schofield i Jeremy O. Harris. Serija je nastala u partnerstvu s A24, a nastala je prema istoimenoj izraelskoj seriji, koju su kreirali Ron Leshem and Daphna Levin.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više