Search

Anna Wintour otkrila tko sigurno neće dobiti pozivnicu za Met Galu

Društveni događaj godine

Tekst: E.G.

Image: buro247.com.au,
arhiva

Gostujući u emisiji kod Jamesa Cordena, slavna urednica američkog Voguea je morala odgovoriti na cijeli set "paprenih" pitanja

Svatko tko nešto znači u društvenom životu SAD-a, prije ili poslije, nužno prolazi kroz testiranje svog statusa, i to tako što primi ili ne primi pozivnicu za jedan od najvažnijih događaja godine - Met Galu. Jednom kad ju dobijete, možete biti sigurni da ćete moći zaboraviti na liste čekanja za najpoželjnije restorane ili klubove, budući da će vam sva vrata biti otvorena. Osoba koja kroji sudbinu uzvanika je neponovljiva Anna Wintour, koja je gostovala u najnovijem izdanju emisije Jamesa Cordena, pri čemu je, baš kao i svi drugi gosti, morala odgovoriti na pitanja iz rubrike "Spill Your Guts or Fill Your Guts".

Voditelj postavlja neugodna pitanja, a vi na njih ili možete odgovoriti ili trebate pojesti nešto od ponuđenih opcija koje nisu niti malo privlačne. Kad je Annu Wintour pitao da imenuje osobu koja ove godine definitivno neće dobiti pozivnicu za Met Galu, na opće iznenađenje, uopće nije oklijevala. Dapače, iste je sekunde rekla da pozivnicu neće primiti američki predsjednik Donald Trump, na opće oduševljenje voditelja i publike. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više