Search

Aristokratska ikona stila Šeika Mozah posjetila Šibenik

Aristokratska ikona stila Šeika Mozah posjetila Šibenik

Katarska prva dama posjetila Hrvatsku


Image: Ured predsjednice RH,
Instagram

Šeika Mozah bint Nasser jučer je, u pratnji supruga, posjetila Šibenik i Zadar gdje se susrela s predsjednicom Hrvatske, Kolindom Grabar - Kitarović

U dvodnevni posjet Hrvatskoj stigao je Šeik Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani, bivši katarski emir, u pratnji supruge Šeike Mozah bint Nasser. Par je jučer sletio privatnim avionom u zračnu luku Zadar, a boravili su u hotelu D-Resort u Mandalini, nakon čega su posjetili šibensku gradsku vijećnicu. Iako je ova vijest od velikog značaja za buduće investicije u našu zemlju, svi pogledi su bili usmjereni prema prekrasnoj Šeiki Mozah bint Nasser koja je i ovog puta bila neizmjerno elegantna.

Aristokratska ikona stila Šeika Mozah posjetila Šibenik (фото 1)

Ove godine ušla je na prestižnu 'Hall of Fame' listu časopisa Vanity Fair kao jedna od najbolje odjevenih žena svijeta. Svojim stilom savršen je primjer suvremene aristokracije istočnjačke kulture. Žena koja savršeno utjelovljuje pojam kraljice 21 st., katarska je prva dama, druga supruga katarskog emira, jedna od tri njegove žene koja se svojiim obrazovanjem, ambicijom te besprijekornim izgledom i ljepotom istaknula kao njegov broj jedan te je jedina koja se s njim pojavljuje u javnosti. Uvijek je u pratnji emira na svim službenim putovanjima diljem svijeta, a ovo joj je već drugi posjet Hrvatskoj.

Za svoj posjet odabrala je crnu elegantnu haljinu s potpisom dizajnerice Uljane Sergejenko.

Aristokratska ikona stila Šeika Mozah posjetila Šibenik (фото 2)

Aristokratska ikona stila Šeika Mozah posjetila Šibenik (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više