Search

Brojne humanitarne akcije za pomoć stradalima u poplavama

Brojne humanitarne akcije za pomoć stradalima u poplavama

I vi možete pomoći!


Image: PR

Slike katastrofalnih poplava u Hrvatskoj, BiH i Srbiji potresaju svijet, ali i bude osjećaj solidarnosti među ljudima!

Slike poplava nezapamćenih razmjera kojim su pogođene Hrvatska, BiH i Srbija prekoračile su granice regije i obilaze svijet, što dovoljno govori u prilog o veličini katastrofe koja je zahvatila naše krajeve. U skladu s tim budi se osjećaj solidarnosti, a pomoći se može na razne načine!

KHL Medveščak Zagreb odlučio je izravno pomoći stradalima u poplavama te donirati 50 sezonskih ulaznica za pomoć onima kojima je u ovom trenutku pomoć više nego potrebna. Naime, u prodaju je pušten poseban kontingent od 50 sezonskih ulaznica za 2014./15. KHL sezonu, a od kojih će prihod u cijelosti ići za pomoć stanovnicima ugroženim poplavama. Za postati vlasnikom ove posebne sezonske ulaznice potrebno je na račun Hrvatskog crvenog križa donirati iznos od 1500 kuna te potvrdu o uplati dostaviti klubu. Više informacija pronađite ovdje.

Također, pokrenuta je stranica poplave.hr na kojoj možete pronaći sve informacije kako pomoći stradalima i to na različite načine. Između ostalog, novčanu pomoć možete donirati ukoliko nazovete broj telefona 060 90 11 čime ćete pomoći s 6,25 kuna (PDV uključen)Mnogi građani ponudili su i vlastiti smještaj i kuće stradalima, a također se organiziraju akcije slanja brojnih paketa pomoći s najpotrebnijim namirnicama. Više informacija potražite ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više