Search

Caroline de Maigret otkrila tajne svog stila za The Edit

Caroline de Maigret otkrila tajne svog stila za The Edit

Editorial u njenom pariškom domu


Image: Buro247.com/me

Model, modna muza, glazbena producentica i spisateljica bestsellera za siječanjsko je izdanje online časopisa The Edit ispričala ponešto o ljubavi prema osnovnim odjevnim komadima u garderobi te svom pogledu na starenje

Snimanje se odvilo u trendi pariškom domu Caroline de Maigret, u interijeru čiji dizajn u potpunosti odgovara stilu francuske modne ikone. U svojim najdražim muškim sandalama (nikad je nećete susresti u balerinkama), Caroline je pozirala u raznim casual, ali chic kombinacijama, predimenzioniranim puloverima i hlačama krojenim po mjeri ili haljinama u safari stilu uparenim s Chloé sandalama. "Ne smatram se idealom ljepote", komentira. "Kad hodam ulicom muškarci se ne okreću za mnom. Smatram da je to više stvar osobnosti i onoga što radim što me čini zanimljivom i lijepom drugima." Iako su joj godinama sugerirali da mora operirati nos kako bi imala šanse u modnom svijetu, nikad joj nije naštetilo. "Mijenjanje svog tijela zbog mode smatrala sam apsurdom", kaže i apsolutno je u pravu.

Caroline de Maigret otkrila tajne svog stila za The Edit (фото 1)

Iako nije sigurna kako je uopće došlo do univerzalnog mišljenja prema kojem Parižanke imaju savršen stil, svojom knjigom "How to be a Parisian Wherever You Are" daje svakodnevnu inspiraciju ženama diljem svijeta. A kad sve to dolazi od skromne osobe koja smatra da s godinama treba odustati od težnje k savršenstvu i postati ono najbolje što možeš, onda nije ni neobično da je uzor mnogima, ne samo po pitanju stila.

Caroline de Maigret otkrila tajne svog stila za The Edit (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više