Search

Časopis Forbes pohvalio ljepote Hrvatske

Časopis Forbes pohvalio ljepote Hrvatske

Odličan potez Hrvatske turističke zajednice

BURO.

Predstojeća utakmica Super Bowla između New England Patriotsa i Seattle Seahawksa, koja će se održati ove nedjelje u Arizoni, iznjedrila je novo rivalstvo - bitku hrvatskih trenera

Naime, na nedavnoj konferenciji za novinare otkriveno je kako su glavni treneri suparničkih ekipa, Bill Belichick i Pete Carroll, hrvatskog podrijetla, što će ionako papreno natjecanje učiniti još zanimljivijim. U cijeli "sukob" se umiješala i Hrvatska turistička zajednica koja je pobjedniku ponudila pokriti troškove putovanja "kući", čime će dobiti priliku istražiti zemlju svojih predaka, impresivnu povijest zemlje, krajolike, bogatu kulturnu baštinu, srednjovjekovnu arhitekturu i fantastičnu lokalnu kuhinju.

Brza reakcija Hrvatske turističke zajednice dospjela je tako i na online izdanje uglednog američkog časopisa Forbes, u kojem se Hrvatska opisuje kao mediteranski dragulj zapanjujuće ljepote, koji je s gotovo 3.600 km obale, kristalno čistim morem i popisom na UNESCOVOJ listi zaštićene baštine, jedan od najpopularnijih turističkih destinacija koja se itekako treba posjetiti. Odličan PR, nema što.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više