Search

Demi Moore izdala je memoare u kojima opisuje težak život i sve svoje veze, odmah se javili prozvani

Demi Moore izdala je memoare u kojima opisuje težak život i sve svoje veze, odmah se javili prozvani

Neki od komentara na iste iznenadili su javnost

Tekst: L.L.


Image: Getty Images,
Instagram

Glumica Demi Moore jučer je okupila najdraže pa predstavila memoare "Inside Out". U prvoj knjizi koju je glumica napisala osvrnula se na svoje sve samo ne sretno djetinjstvo, na probleme s majkom, njezinim prijateljima, a dio knjige posvetila je temi silovanja kroz koje je i sama prolazila. Nastavila je o svojim prvim koracima u Los Angelesu, prvom braku s Freddyjem Mooreom, svojim prvim nastupima, a dotakla se i odnosa s poznatim kolegama.

Tako se u jednom dijelu knjige osvrće na odnos koji je izgradila s glumcem Jonom Cryerom, za kojeg tvrdi da je upravo s njom izgubio nevinost. Odmah nakon izlaska njezinih memoara, javio se i sam Cryer pa izjavio kako se Moore ne treba osjećati krivom za ništa te kako je nevinost izgubio još u svojim srednjoškolskim danima. Nakon Cryera, na red je došla veza s Emiliom Estevezom, a zatim i Bruceom Willisom kojeg je upoznala na jednoj od premijera tadašnjeg dečka Esteveza. Demi Moore zatim nastavlja o braku s Willisom i rođenju kćeri, o braku s Ashtonom Kutcherom i razlici u godinama koja nikada nije predstavljala poseban problem u njihovoj vezi, ali i kasnijem krahu iste. Baš kao i Jon Cryer, i Kutcher se ubrzo javio na društvenim mrežama komentirajući kako je htio objaviti pomalo "zločesti" komentar, no pogledao je svoju djecu koju iznimno cijeni i voli i odustao od istog.

Na kraju, Demi Moore se i u "Inside Out" otvorila i kada je u pitanju njezina dugogodišnja borba s alkoholom i drogama, posrnućima zbog istih, ali i ponovnom prihvaćanju sebe i života baš takvog kakav je. Na predstavljanju knjige pojavio se i sam Bruce Willis, brojne druge holivudske zvijezde te sve njezine kćeri, a ista je na web shopovima dostupna već danas, cijene se kreću oko 25 eura.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više