Search

Elton John intervjuirao Eminema za novi broj časopisa Interview

Elton John intervjuirao Eminema za novi broj časopisa Interview

Prijatelji i suradnici

Tekst: E.G.


Image: Buro247.ua,
Interview,
Instagram

Dvoje slavnih glazbenika različitih generacija veže prisno prijateljstvo, pa cijeli intervju donosi i mnoštvo privatnih trenutaka, poput borbe s ovisnošću koju su oboje prošli

Elton John i Eminem su, svaki na svoj način, obilježili generacije. I dok Eminema uglavnom sluša mlađa populacija, a Eltonu Johnu naginje ona nešto starija, kritika se slaže da je riječ o iznimnim talentima čiji rad treba poštovati, neovisno o osobnim preferencijama. Na prvi pogled se oni doista jako razlikuju: Elton John se proslavio u pop vodama i vežemo ga uz dirljive tekstove, dok je Eminem "zločesti dečko" rapa koji u svojim stihovima ne štedi nikad. Ipak, između njih dvoje se razvilo prisno prijateljstvo, čija je dinamika sada dostupna i javnost, odnosno barem njen djelić.

Naime, za novo izdanje časopisa Interview, Elton John je intervjuirao Eminema, a povodom izlaska njegovog novog albuma "Revival", odnosno albuma najvećih hitova Eltona Johna povodom 50. godišnjice karijere. Ton samog intervjua određen je već na početku; Elton John se prisjeća njihovog upoznavanja, a Eminem odgovara kako je u tom trenutku bio drogiran, što ih onda odvodi na priču o mukotrpnoj borbi s ovisnošću koju su oboje prošli. Pričalo se tu i o savjetima koji su im definirali karijeru, o razlozima zbog kojih je povlačenje sa scene ponekad nužno, Eminem je ponovno istaknuo mentorstvo Dr. Drea kao ključno, a izdvojio je i mlade repere čijem se radu divu, poput Travisa Scotta i J. Colea. Cijeli intervju možete pronaći ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više