Search

Forbes objavio listu najbogatijih slavnih osoba

Forbes objavio listu najbogatijih slavnih osoba

I ne, Beyoncé nije prva


Image: Buro247ru

Forbes je objavio novu listu najbogatijih zvijezda u showbusinessu, a na tron je ovaj put zasjeo Sean Combs poznatiji kao Diddy

Diddy je od svoje turneje, modne linije i suradnje s Diageo Ciroc votkom, prošle godine zaradio 130 milijuna dolara, a slijedi ga Beyoncé kojoj su turneja "Formation" i album "Lemonade" donijeli 105 milijuna dolara. Na trećem je mjestu J.K. Rowling 95 milijuna dolara, na četvrtom Drake s 94 milijuna i na petom Cristiano Ronaldo sa zarađenih 93 milijuna dolara u prošloj godini.

Na listi 100 najbogatijih poznatih osoba pojavili su se i Lionel Messi, Jackie Chan, Kevin Hart, ali i bolivudske zvijezde poput Shaha Rukha Khana. Najmlađa osoba na listi je Kylie Jenner koja osim od obiteljske reality emisije, zarađuje i od svoje linije odjeće i kozmetičke linije, a tek joj je 19 godina. Na listi se našlo samo 16 žena, a među njima nema nijedne glumice zbog čega je ponovno otvoreno pitanje razlike u plaćama za glumce i glumice. Cijelu listu pronađite na stranicama Forbesa.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više