Search

Haruki Murakami dijelit će savjete svim svojim obožavateljima

Haruki Murakami dijelit će savjete svim svojim obožavateljima

Slavni pisac pokreće svoju internetsku kolumnu

BURO.


Image: PR

Ako praktične savjete volite dobivati uz zdravu dozu nadrealizma, ono što slijedi prava je stvar za vas: omiljeni japanski pisac Haruki Murakami svojim će čitateljima nuditi savjete u obliku internetske savjetodavne kolumne

Web-stranica bit će pokrenuta 15. siječnja, a zvat će se "Murakami-san no tokoro" (Kutak gospodina Murakamija). Haruki će obožavateljima koji mu se obrate s nekim problemom nuditi savjete, ali i odgovarati na osobna pitanja u vezi s vlastitim životom. Murakami će pitanja (koja mogu biti na bilo kojem jeziku) primati do kraja siječnja, a njegovi će odgovori biti objavljivani tijekom sljedeća dva mjeseca.

Ovaj plodni pisac došao je do zamisli da pokrene otvoreni forum kako bi se povezao sa svojim obožavateljima što je, uzme li se u obzir njegova legendarna povučenost, prilično velikodušan čin. Dok s nestrpljenjem iščekujete odgovor na postavljeno pitanje, skratite vrijeme čitajući hrvatski prijevod najnovije Murakamijeve uspješnice.

Haruki Murakami

"Bezbojni Tsukuru Tazaki i njegove godine hodočašća", roman koji je u prvih tjedan dana od objavljivanja u Japanu prodan u više od milijun primjeraka, a u SAD-u odmah zauzeo prvo mjesto na popisu najprodavanijih naslova New York Timesa, od sljedećeg će tjedna biti dostupan i u hrvatskim knjižarama, u izdanju naklade Vuković & Runjić.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više