Search

Hrvatska i Crna Gora na stranicama britanskog Hello! magazina

Hrvatska i Crna Gora na stranicama britanskog Hello! magazina

Dubrovnik i Budva, dragulji na Jadranu


Image: PR

Hotel Bellevue u Dubrovniku i Regent Porto Montenegro u Boki Kotorskoj, mjesta su koja trebate posjetiti prema izboru britanskog magazina Hello!

Nestvarna ljepota zidina, kristalno more i duga topla ljeta samo su neke od karakteristika Dubrovnika, grada koji već godinama nosi titulu jednog od najposjećenijih u Hrvatskoj. Upravo to je prepoznao i poznati britanski Hello! magazin koji je Dubrovnik i hotel Bellevue, uvrstio na listu mjesta koja se ovoga ljeta moraju posjetiti. Boutique hotel na plaži, koji je smješten visoko na stijeni zaljeva Miramare, s predivnim panoramskim pogledom na Jadran, predstavlja jedinstven spoj diskretnog luksuza i oaze mira u Dubrovniku, a nalazi se tik iza ugla Starog grada. 

Hrvatska i Crna Gora na stranicama britanskog Hello! magazina (фото 1)

Velebno zdanje inspirirano arhitekturom starih venecijanskih palača u Boki Kotorskoj također se navodi kao mjesto koje je teško izbjeći ako ste ljubitelj elegantnog odmora u bogatstvu prirode i suncem obasjanih obala Jadrana. Naravno, to je hotel Regent Porto Montenegro koji svojom ponudom privlači goste iz cijelog svijeta, pa nije čudno što ga autorica teksta naziva draguljem na kruni Jadrana. Ovo je veliko priznanje gradovima koji iz godine u godinu bez premca svakog gosta prepuštaju uživanju u luksuzu ambijenta, ali i nestvarne prirode koja ih okružuje. 

Hrvatska i Crna Gora na stranicama britanskog Hello! magazina (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više