Search

I posljednji \"Prijatelj\" pridružio se Instagramu pa odmah skupio gotovo pet milijuna pratitelja

I posljednji "Prijatelj" pridružio se Instagramu pa odmah skupio gotovo pet milijuna pratitelja

Glumac Matthew Perry napokon ima svoj profil

Tekst: L.L.


Image: Getty Images

Glumac Matthew Perry, daleko najpoznatiji po ulozi Chandlera u superpopularnoj seriji "Prijatelji" posljednji je prijatelj koji se pridružio društvenoj mreži Instagram. U samo tri dana od kreiranja profila prikupio je gotovo pet milijuna pratitelja, dok broj lajkova na njegovim objavama prelazi i preko visokih sedam milijuna.

Prva objava koju smo na njegovom Instagramu pronašli vezana je za, koga drugog nego Chandlera i njegov pobjednički ples. Ispod objave Perry je napisao kako upravo podijeljenim videom iskazuje svoje oduševljenje što se napokon priključio društvenoj mreži, a ispod objave zatim su se zaredali komentari dobrodošlice.

Njegov dolazak, čini se, najviše je ipak razveselio nekadašnju glumačku kolegicu Jennifer Aniston koja je na svom profilu podijelila njihovu zajedničku fotografiju te isječak iz serije "Prijatelji" u kojoj se niti Rachel, ali niti Monica ne mogu prisjetiti čime se to točno Chandler bavi. Riječ je o jednoj od poznatijih scena, a u opisu objave Aniston se osvrnula na istu te napisala kako je šokirana što se Matthew Perry Instagramu pridružio zadnji s obzirom na to da je njegov posao u seriji bio posao kompjuterskog transportera. Objavom je dobro nasmijala fanove koji su, naravno, odmah shvatili o čemu je riječ.

Vijest o Perryjevom dolasku na Instagram podijelila je i Lisa Kudrow koja je u seriji glumila svima omiljenu Phoebe. Ona je također komentirala kako ne može vjerovati da se Matthew napokon pridružio Instagramu, s čime su se fanovi, ali i drugi glumački kolege više nego složili.

Sada kada smo skupili sve prijatelje na jednom mjestu, teško je ne primijetiti, možda nam njihov dolazak na omiljenu društvenu mrežu ipak nešto govori. Vjerujemo kako bi fanove popularne serije naprosto oduševili kakvom najavom povratka na male ekrane u sastavu koji svih ovih godina nismo prestali obožavati.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više