Search

Jared Leto na Obonjanu: Ekskluzivno doznajemo detalje s najluksuznijeg festivala godine

Jared Leto na Obonjanu: Ekskluzivno doznajemo detalje s najluksuznijeg festivala godine

Kako se glumac i frontmen benda Thirty Seconds to Mars provodi na domaćoj obali

Tekst: L.L.


Image: Instagram,
Privatni album

Luksuzni festival u organizaciji Jareda Leta, glumca i frontmana benda Thirty Seconds to Mars, ovog je ljeta, nakon četiri godine održavanja na Malibuu u Kaliforniji, preselio na Obonjan. Peto izdanje Camp Mars Festivala tako se ove godine održava na otoku pokraj Šibenika, a u nedavnoj izjavi koju je bend dao za medije, rekli su kako su ovaj otok odabrali zbog divne prirode i doživljaja koja ona pruža te kako jedva čekaju posjetiti Hrvatsku.

 

 

Leto je na Obonjan stigao u četvrtak dok je ostatak gostiju, njih oko 800, na otok počelo pristizati u petak. Veći dio posjetitelja su turisti, a uz pokoje domaće lice s Letom se, kako doznajemo iz provjerenih izvora, ovih dana zabavljaju i brojni slavni. Svi oni ovog su vikenda imali prilike uživati u trosatnom koncertu benda Thirty Seconds to Mars, a u sklopu istog, u otočkom amfiteatru, održana je i projekcija filma o festivalu. Također, Shannon Leto, brat Jareda Leta, održao je mini interaktivni koncert na bubnjevima u kojem su, pomoću udaraljka, mogli sudjelovati i posjetitelji festivala. U opuštenoj atmosferi, posjetitelji su nakon koncerta s bendom gledali Perzeide.

"Jaredu Letu jako se sviđa Hrvatska, a Obonjan je zajedno s bendom odabrao zbog ekskluzivne lokacije i netaknute prirode. Nisu imali nikakvih posebnih prohtjeva, osim onih koji su se ticali sigurnost kako za bend, tako i za goste. Svi su oduševljeni ponudom, festivalom i samim otokom", rekao nam je Kristijan Gržetić, glasnogovornik ulagača u otok Obonjan, koji ipak nije želio otkriti previše zbog želje organizatora da se čitav projekt zadrži u što većoj tajnosti. No, uspjeli smo doznati i kako je Leto oduševljen domaćim specijalitetima te je iznimno zadovoljan što je bend odabrao upravo ovu lokaciju za održavanje festivala.

 

Koncert grupe Thirty Seconds to Mars na otoku Obonjanu, privatna arhiva

 

Koncert grupe Thirty Seconds to Mars na otoku Obonjanu, privatna arhiva

 

Festival se održava od 9. do 12. kolovoza, a osim već održanih nastupa Letovog benda, tu su i, kako ih nazivaju, privatni i atmosferični koncerti manjih bendova. Osim koncerata, posjetitelji u sklopu festivala mogu uživati u radionicama joge, meditacije te su se, kako doznajemo, ovih dana upustili i u klesanje kamena te obilazak obale. U cijenu festivalske ulaznice uključen je i smještaj, hrana te druženje s ekipom iz benda Thirty Seconds to Mars, a ovisno o paketu, posjetitelji mogu uživati i u dodatnim pogodnostima poput privatnih masaža, vlastite posluge pa čak i večere sa samim Jaredom Letom. Za sve to, gosti festivala koji trenutno uživaju u društvu jedne od najvećih zvijezda na svijetu, morali su izdvojiti od 1500 do 6500 tisuća dolara, odnosno od gotovo 10 tisuća do 42 tisuće kuna.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više