Search

Još jedna lijepa blagdanska priča

Hvalevrijedna akcija

Urednik: BURO.


Image: PR

Više od 700 zaposlenika krenulo je na put s misijom da usreće djecu u domovima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Ova priča sastavni je dio ovogodišnje Konzumove blagdanske kampanje i inicijative "Volimo blagdane jer volimo jedni druge". Njezina misija bila je podsjetiti na bit Božića, koji nije u hrani nego u užitku dijeljenja iste, nije ni u poklonima nego u osmijehu osobe koja ga prima, nije ni u ukrasima nego čaroliji kojom nas ispune, pa je upravo sve te osjećaje Konzum želio proširiti cijelom Hrvatskom. Stoga je među mnogobrojnim aktivnostima širenje čarolije krenulo upravo iz uprave Konzuma, kada je više od 700 zaposlenika krenulo na put s misijom da usreće djecu u domovima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Obišli su cijelu Hrvatsku, zapakirali svu svoju ljubav i toplinu u tisuće paketića i osobno odnijeli u domove te svojim nenajavljenim dolaskom izazvali oduševljenje na dječjim licima. Tako se ovogodišnja poruka "Volimo blagdane jer volimo jedni druge" doista obistinila te pokazala i na djelu, kada su birali, pakirali i osobno raznosili diljem Hrvatske s puno pažnje i ljubavi. Može se reći da su ovom aktivnošću učinili blagdane uistinu posebnima onima koji za to nisu imali vlastitih mogućnosti.
Ova priča prikazana u videu neka bude podsjetnik i nakon blagdana da tijekom godine činimo dobra djela jer volimo jedni druge.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više