Search

Kendall Jenner piše za časopis Wall Street Journal

Kendall Jenner piše za časopis Wall Street Journal

Kako se snašla u ulozi gostujućeg kolumnista


Image: buro247.com/me

Časopis Wall Street Journal u novom je broju angažirao šest utjecajnih zvijezda da iznesu svoje mišljenje na temu mladosti – sve traženiji model Kendall Jenner govori o odrastanju pred kamerama...

Baš poput svoje najbolje prijateljice Care Delevingne koja je odnedavno članica tima časopisa Love, Kendall Jenner dobila je priliku pokazati svoje spisateljske vještine u novom broju cijenjenog časopisa Wall Street Journal, koji izlazi u veljači. Mlada Kendall, kao ni nitko od preostalih petoro sudionika diskusije (među kojima je bila i glumica Goldie Hawn), nije pristupila temi s tolikom ozbiljnošću kao što je to učinila Taylor Swift u srpnju prošle godine, ipak, ova je popularna manekenka iznijela nekoliko vrlo važnih tvrdnji o glavnoj temi novog broja.

U svojoj je kolumni, između ostalog, Kendall i otkrila: "Čini mi se kao da sam prerano odrasla. Kad odrastate uz stariju braću ili sestre sazrijevate puno brže. Tijekom odrastanja gledala sam kako moje starije sestre i roditelji svakodnevno naporno rade i oni su me odgojili da budem radišna. Ipak, ja sam tek nedavno navršila 19 i već me je strah dvadesetog rođendana jer tad prestaju moje tinejdžerske godine. Moja sestra Khloé uvijek govori mojoj mlađoj sestri Kylie i meni da je pred nama cijeli život odraslosti, ali još samo kratko vrijeme možemo biti djeca. I mi smo toga svjesne. Zato, kad god mi situacija dopušta, nastojim biti što nezrelija pa se ponekad ponašam kao da mi je 12 godina. Ne smijemo sve shvaćati preozbiljno. Smiješno je kad pomislim da je i moj otac nekad bio tinejdžer i tulumario. Presmiješno! I onda pomislim: kakva ću ja biti sa 65 godina?"

Related articles

Buro 24/7 Selection

više