Traži

Londonski Evening Standard predlaže top destinacije na obali Jadrana

Londonski Evening Standard predlaže top destinacije na obali Jadrana

"In" mjesta ovog ljeta


Fotografija: PR

Iako je Dubrovnik dobro znana destinacija posjetiteljima iz cijelog svijeta, londonski magazin predlaže i druge krajeve Hrvatske koje ovoga ljeta morate posjetiti

"Igra prijestolja" Dubrovnik je postavila na posebno prijestolje u dijelu turizma u Hrvatskoj, no londonski magazin prepoznao je i ljepote drugih mjesta Lijepe naše koje biste trebali posjetiti, i to već ovog ljeta. Otok Rab našao se na listi otoka koji svojim prirodnim ljepotama i zabavnim sadržajem nudi lagodan odmor svakom gostu. Kulturni program tijekom sezone godinama privlači velik broj turista, ali i mladih, koji na ovom otoku mogu pronaći nešto za sebe. Na listi su uvršteni i suncem okupan Hvar te Lastovo. 

Londonski Evening Standard predlaže top destinacije na obali Jadrana (фото 1)

Oko otoka Lastova se nalazi 46 otočića i hridi, a sam otok Lastovo je najveći otok u Lastovskom arhipelagu. Evening Standard navodi kako su ovo mjesta koja su savršena za odmor na čistom mediteranskom zraku, prekrasnim prirodnim znamenitostima i dugoj povijesti te da se pripreme na ljubaznost domaćina. Kako članak izgleda u cijelosti i koja su se druga mjesta našla na ovoj listi pogledajte ovdje. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više