Search

Miroslava Duma održala predavanje u Zagrebu

Miroslava Duma održala predavanje u Zagrebu

O poslu, uspjehu te pokretanju uspješne platforme Büro 24/7

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

Povodom treće obljetnice djelovanja medijske platforme Büro 24/7 na hrvatskom jeziku, njena osnivačica Miroslava Duma održala je jučer na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa predavanje na temu "Budućnost mode u digitalnom svijetu"

Pred prepunom dvoranom Mira Duma govorila je o svom poslovnom putu i uspjehu, pokretanju i širenju digitalne medijske platforme Büro 24/7 na globalnom nivou kroz deset svjetskih tržišta, suradnji s najvećim svjetskim modnim brendovima poput Diora, Louis Vuittona, Armanija, položaju žena u današnjem društvu i biznisu, digitalnoj revoluciji i svim pozitivnim aspektima digitalizacije u suvremenom društvu u odnosu na biznis i osobni uspjeh.

Iva Balent, Miroslava Duma, Mirela Forić Srna, Ljerka Mintas Hodak

Naime, upravo je Duma jedna od vodećih poslovnih žena u digitalnim medijima koja je u samo četiri godine uspjela pokoriti svijet medijskom platformom Büro 24/7. Platforma danas postoji u deset zemalja svijeta na tri kontinenta: Europi, Aziji i Australiji. Hrvatska verzija platforme Büro 24/7 pokrenuta je prije tri godine i ujedno je prva inozemna franšiza na svijetu. Büro 24/7 Hrvatska pokrenut je na inicijativu hrvatske poduzetnice Mirele Forić Srne koja je ujedno i organizator ovog predavanja u sklopu ZŠEM-ove konferencije "Entrepreneurship Showcase".

Miroslava Duma

S govornice Duma je sa čvrstim stavom poručila okupljenima u dvorani: "Ono čega biste se trebali bojati su vaši snovi jer snovi se ostvaruju. Stoga, nemojte se bojati riskirati, krenuti, ne bojte se neuspjeha jer svaki neuspjeh, svaki neuspješan korak samo je dio puta prema vašem velikom uspjehu".

Na pitanje iz publike o trendovima, Duma je jednostavno i jasno odgovorila: "Obratite pažnju na trendove, promjene, kretanja – u modi, medijima, biznisu, digitalnim medijima. Otkrivajte trendove, koristite ih, uključite ih u svoj rad i svoje projekte. Svakoga dana tražite nove prilike koje se otvaraju, nove mogućnosti i okušajte se u njima."

Miroslava Duma održala predavanje u Zagrebu (фото 1)

Svoje predavanje završila je jednostavnom, za sve inspirativnom porukom: "Budite zahvalni na onome što imate, na svojim mogućnostima i na prilikama koje vam današnji svijet pruža na putu prema uspjehu. Ne plašite se teškog rada! Budite dobri prema drugima, poštujte ih, učite iz njihovog rada, njihovih uspjeha, ali i njihovih grešaka".

Dumino predavanje, koje je kasnije preraslo u vrlo aktivan razgovor s publikom, uz zanimljiva pitanja i još zanimljivije inspirativne odgovore, uz brojne studente ZŠEM-a pratile su i poslovne žene, dizajnerice, glavne i modne urednice te znanstvenice.

Miroslava Duma održala predavanje u Zagrebu (фото 2)

Miroslava Duma održala predavanje u Zagrebu (фото 3)

Miroslava Duma održala predavanje u Zagrebu (фото 4)

Miroslava Duma održala predavanje u Zagrebu (фото 5)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više