Search

Najpoznatiji vikendaši spremaju novu poslovnu poslasticu u Rovinju

Najpoznatiji vikendaši spremaju novu poslovnu poslasticu u Rovinju

Weekend media festival


Image: PR

Najpoznatiji vikendaš i organizator Weekend media festivala, Tomo Ricov, ovog je puta sa svojim timom isplanirao putovanje kroz biznis i industriju postavljajući u središte zbivanja program s pogledom u budućnost i nove trendove upravo na tom području

Jedan od najzanimljivijih vikenda u Rovinju zasigurno je onaj kad se održava Weekend media festival. Festival, koji je iz godine u godinu sve poznatiji i posjećeniji, ovog puta donosi nove teme i bogat program. Osmo izdanje Weekend Media Festivala, najvećeg regionalnog festivala komunikacija, održat će od 24. do 27. rujna u već dobro poznatom prostoru stare tvornice duhana u Rovinju, pod pokroviteljstvom Adris grupe. Weekend "osmica" ove godine donosi pregršt novih poslovnih tema s više od 130 govornika i obiljem zanimljivih i aktualnih predavanja, panel rasprava, radionica i prezentacija.

Najpoznatiji vikendaši spremaju novu poslovnu poslasticu u Rovinju (фото 1)

"Weekend Media Festival čvrsto se profilirao kao najveće i najuzbudljivije okupljanje komunikacijske industrije u regiji. Sa svakim novim izdanjem donosimo svjež pogled na industriju, sadržajno obogaćujemo program, a posjetitelje i širu javnost upoznajemo s najnovijim trendovima i inovacijama na područjima komunikacija, marketinga i medija. Na osmici koju vozimo ove godine zavrtjet ćemo i bogat popratni program, pa neće nedostajati ni prigoda za neformalni networking u opuštenoj atmosferi", poručio je direktor festivala Tomo Ricov na predstavljanju u Johannu Francku u Zagrebu. 

Najpoznatiji vikendaši spremaju novu poslovnu poslasticu u Rovinju (фото 2)

Osmi će Weekend Media Festival okupiti više od 4 000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca kao i približno 350 studenata iz čitave regije, ali i šireg okruženja, a pratit će ga i gotovo 600 akreditiranih novinara. Konferencijski dio ovogodišnjeg Festivala pokriva široke teme u rasponu od medija i marketinga, preko showbizza i digitala, pa sve do ključnih poslovnih pitanja u komunikacijskoj, medijskoj i drugim industrijama.  

Najpoznatiji vikendaši spremaju novu poslovnu poslasticu u Rovinju (фото 3)

Među stranim predavačima ističu se i Brian Morrissey, glavni urednik Digidaya, te Ana Andjelic iz njujorške agencije Havas LuxHub, koji će govoriti o gorućoj temi novih poslovnih modela u medijima i marketingu na tromeđi biznisa, kreativnosti i tehnologije. Dolazi nam i Piero Poli, direktor Havas Worldwide u Dubaiju, od kojeg ćemo čuti kako izgleda komunikacijski biznis u tom globalnom gradu koji se u kratkom vremenu pretvorio u jedan od novih centara svjetskog biznisa i moći.  Još je mnogo zanimljivih govornika i događanja na festivalu, a sve to možete saznati te se i prijaviti na  www.weekendmediafestival.com. Požurite, jer kapaciteti stare tvornice duhana ipak su ograničeni.

Najpoznatiji vikendaši spremaju novu poslovnu poslasticu u Rovinju (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više