Search

Novi član tima Büro 24/7: Nick Smith postaje CEO!

Novi član tima Büro 24/7: Nick Smith postaje CEO!

Globalni ured seli u London

Tekst: D.D.


Büro 24/7 s ponosom predstavlja novog CEO-a te najavljuje preseljenje globalnog ureda u London...

A s ulaskom u novi ured smješten u ulici Great Marloborough na novu poziciju, onu globalnog CEO-a, sjeda Nick Smith. Smith će nadgledati sve komercijalne aktivnosti grupacije vezane uz digitalne platforme i offline ekstenzije istih na 11 različitih tržišta, većinski udio u utjecajnom modnom magazinu System te lansiranje kreativne i content marketinške agencije u 2018. godini.

Smith stiže iz "News Corp Australia" gdje se nalazio na poziciji lifestyle direktora te se pod njime nalazilo devet brendova kao što su Vogue Australia, GQ Australia i australsko izdanje portala Büro 24/7. Prethodno je pet godina proveo na poziciji glavnog urednika magazina GQ Australia, a u najnovije projekte, prije ovog angažmana, ubraja se i lansiranje "News Prestige Networka".

Sa suosnivačima magazina System Elizabeth von Guttman, Alexijom Niedzielski i Jonathanom Wingfieldom, radit će na proširenju luksuzne modne i lifestyle destinacije Büro 24/7 na nova tržišta, blisko surađivati s magazinom System te povezati svijet magazina s digitalnom platformom. Uz to, bit će predstavljena nova kreativna i content divizija brenda koja će na globalnoj ili regionalnoj razini nuditi rješenja koja se tiču strategije, kreative i distribucije za klijente iz modnog i lifestyle svijeta. 

Povodom imenovanja novi CEO Nick Smith je izjavio: "Oduševljen sam što se pridružujem timu Büro 24/7  s novim domom u Londonu. Kompanija je to s velikim potencijalom za ekspanziju u svijet luksuza, mode i lifestylea diljem svijeta. Ono što me najviše veseli su talentirani ljudi zaposleni diljem Büro 24/7 mreže, bilo da je riječ o uredničkim pozicijama, kreativnim ili tehnološkim, uz pomoć kojih ću moći odvesti ovu kompaniju na višu razinu. Ova godina obilježava početak nove ere za našu grupaciju".

više