Search

Ovo su najtraženiji recepti u 2017. godini

Ovo su najtraženiji recepti u 2017. godini

Prema istraživanju Googlea

Tekst: E.G.


Image: Unsplash

Google krajem svake godine objavi popis najpretraživanijih pojmova iz različitih kategorija, a nama je za oko posebno zapela kategorija najtraženijih recepata!

Sa svih smo strana okruženi zdravom hranom i promišljenijim načinom života. Ako pogledate što se sugerira preko medija ili društvenih mreža, vjerojatno ćete pomisliti kako ste vi još zadnja osoba na svijetu koja jede pržene krumpiriće, burgere, pizzu, sladoled ili nešto slično. Ipak, stigao nam je još jedan podsjetnik na to da ne trebamo vjerovati svemu što vidimo. Naime, Google je i ove godine objavio statistike najpretraživanijih pojmova iz različitih područja, poput javnog života, politike, kulture i gastronomije.

Pregledavajući rezultate, posebno nam je za oko zapela kategorija recepata koje su ljudi iz cijelog svijeta najviše pretraživali. I ne, na prva tri mjesta se ne nalaze nikakve chia sjemenke, smoothie od organskog voća ili pak tofu s lanom. Umjesto toga, na tron je zasjeo recept za pripremu dobro nam znanih pilećih prsa, na drugom se mjestu nalazi recept za pripremu mljevene junetine, a na trećem onaj za tradicionalnu tursku pogaču. Korisnike je zanimalo i kako pripremiti najbolji francuski tost te ponovno jedan turski specijalitet, tortu Kek Terifi. Dijetnoj hrani želimo više sreće u 2018.!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više