Search

Pogledajte trailer za dugoočekivani film \"House of Gucci\"

Pogledajte trailer za dugoočekivani film "House of Gucci"

Tekst: BURO.


Fotka koju je Lady Gaga prije nekoliko mjeseci objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj joj društvo pravi Adam Driver, preko noći je postala viralna. Opis: "Signore e Signora Gucci #HouseOfGucci" je dodatno zakuhao stvari, jer su odmah počela nagađanja o tome što je zapravo House of Gucci.

Sada već znamo da je riječ o filmu koji željno iščekujemo, a najzad je izašao i trailer! Film je zasnovan na romanu "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed" iz 2001. godine koji potpisuje Sara Gay Forden, a režirao ga je Ridley Scott. U fokusu je ubojstvo Maurizia Guccija (Driver) koje se odigralo 1995. godine. Maurizio je bio unuk osnivača brenda Guccioa Guccija i posljednji pripadnik slavne obitelji koji je bio ne čelu breda Gucci.

Poslije filma iz 2018. "Zvijezda je rođena", Gaga opet pliva u glumačkim vodama, a ovog puta igra talijansku pripadnicu visokog društva po imenu Patrizia Reggiani, koja je bila Maurizijeva žena i koja je osuđena za naručivanje i organiziranje njegovog ubojstva. Suđenje je bilo pravi medijski spektakl u žiži talijanske javnosti, a sigurno smo da će to biti i ovaj film.

Iako se prvobitni izbor za glavnu glumicu lomio između Angeline Jolie i Margot Robbie, nakon što smo pogledali trailer, sigurni smo da je Lady Gaga bila pravi izbor. Sada je također izvjesno da ćemo u filmu gledati još velikih imena iz svijeta filma: Al Pacino, Jared Leto i Jeremy Irons. Na ovom projektu se radilo više od jednog desetljeća i premda nijednog momenta nismo sumnjali u njegovu izvrsnost, poslije odgledanog trailera, to možemo i sa sigurnošću tvrditi.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više