Search

Rihanna izdaje autobiografiju s više od 1000 svojih fotografija, izgleda divno

Rihanna izdaje autobiografiju s više od 1000 svojih fotografija, izgleda divno

Prvi pogled na knjigu

Tekst: L.L.

Image: The Rihanna Book

Nakon osam izdanih albuma, vlastite linije kozmetičkih proizvoda i linije donjeg rublja, Rihanna se ovog puta odlučila za nešto potpuno drugačije. Naime, glazbenica uskoro izdaje svoju prvu knjigu, autobiografiju s više od 1000 fotografija nastalih prije i tijekom njezine karijere. Knjigu je, nimalo iznenađujuće, nazvala "The Rihanna Book" i sadržavat će više od 500 stranica na kojima će se pak naći fotografije iz njezinog djetinjstva na Barbadosu, turneja po cijelom svijetu te one snimljene za vrijeme druženja s obitelji i prijateljima. Najavljena je kao kolekcija fotografija Rihanne kao glazbenice, dizajnerice i zabavljačice.

Na svojim je društvenim mrežama objavila kako je iznimno sretna i uzbuđena što s fanovima ima priliku podijeliti kolekciju, za nju, nevjerojatnih fotografija te kako je zahvalna svima zaslužnima koji su je kroz godine pratili. Dodala je i kako je njezin tim na knjizi radio punih pet godina te podijelila video kreiranja same autobiografije. Cijena iste mogla bi se kretati oko 150 američkih dolara, odnosno oko 1000 kuna, a naručiti se može i unaprijed na službenoj stranici. Službena prodaja "The Rihanna Book" kreće 24. listopada.

Osim ove, u prodaji će biti dostupne i limited edition varijante knjige, njih čak tri. Jedna od njih, nazvana "Ultra Luxury Supreme" uključuje postolje od mramora i cijena joj je vrtoglavih 111 tisuća američkih dolara. Ta je varijanta, stoji na službenoj stranici, već rasprodana, a jedna od 10 ponosnih vlasnica, piše Rolling Stone, je i glazbenica Cardi B.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više