Search

Rihanna krasi naslovnicu digitalnog izdanja AnOther Magazine

Rihanna krasi naslovnicu digitalnog izdanja AnOther Magazine

Stranice oživljavaju pred vašim očima


Image: buro247.ru

Ovaj će mjesec AnOther Magazine lansirati broj, koji se baš poput pionirskog izdanja časopisa Garage, može nazvati hibridom digitalnog i tiskanog oblika, u kojem će se, osim uobičajenih tekstova i fotografija, pojaviti i mini-film s megapopularnom Rihannom

Najzanimljivije kod ovog broja ne krije se unutar stranica, već na samoj naslovnici. Časopis koji broji 400 stranica tiskan je klasičnom metodom, ali posebnost ovog broja čini njegova naslovnica. Ona izgleda baš poput ploče s ekranom i po tom je principu i izrađena, a s ekrana vas zavodljivo promatra Rihanna.

Ovaj je vizual ustvari mini-film poznatog fotografskog dvojca, Inez van Lamsweerde & Vinoodha Matadina, koji, ako u "ploču" uključite slušalice po želji, možete doživjeti i auditivnim putem. Glazbenu podlogu, nazvanu "The Sound of McQueen" osmislio je John Gosling, autor koji još od 1990-ih sklada glazbu za sve revije Alexandra McQueena. Ovom britanskom dizajneru posvećen je cijeli broj, a zato se u mini-videu, koji dolazi s časopisom, Rihanna pojavljuje u arhivskim kreacijama McQueena. 

Novi broj časopisa AnOther Digital u prodaju je izašao jučer, u limitiranom izdanju od 1000 primjeraka po cijeni od 125 eura. Ako vas je zaintrigiralo ovo neobično izdanje, časopis možete kupiti na internetskoj stranici Yoox.com i u Selfridgesu te Coletteu. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više