Search

Svjetski poznate zvijezde vole odmor na hrvatskoj obali

Svjetski poznate zvijezde vole odmor na hrvatskoj obali

Demi Moore, Ralph Fiennes, Monica Bellucci...


Image: Instagram,
Facebook,
Kristijan Vučković (Teatar Ulysses)

I ovo ljeto brojna poznata lica odabrala su Hrvatsku kao destinaciju za odmor

Hrvatska je postala jedna od top destinacija za odmor, između ostalog i zato što posjetiteljima pruža brojne mogućnosti oblika ljetovanja. Netaknuta ljepota naše prirode, unutrašnjosti i obale već je godinama veliki magnet za najzahtjevnije goste, pogotovo velike zvijezde iz svijeta glazbe, filma i s TV ekrana, poznate blogere i sportaše... Tko god je posjetio Hrvatsku, ubrzo je zaključio da je to zemlja u koju će se rado vraćati. Nije tajna da sve više poznatih zvijezda otkriva prirodne čari naše zemlje tijekom ljeta, a brojni od njih se često i vraćaju. Iako neki dolaze zbog poslovnih obveza, većina ih posjećuje hrvatsku obalu kako bi se odmorila. 

Svjetski poznate zvijezde vole odmor na hrvatskoj obali (фото 1)

Slavna glumica Demi Moore tako je sa svojim kćerima Rumer, Tallulah i Scout Willis prije nekoliko dana stigla na odmor u Hrvatsku gdje su posjetile Dubrovnik, Hvar te otok Marka Pola – Korčulu. A zahvaljujući Instagram profilu Tallulah vidjeli smo koliko ih se dojmio ovaj odmor u Hrvatskoj. Dok Demi Moore uživa u Dalmaciji, poznati britanski glumac Ralph Fiennes ljetuje na Brijunima, gdje je u društvu obitelji pogledao kultnu predstavu "Kralj Lear" te uživao u druženju s Radom Šerbedžijom, koji igra glavnu ulogu u predstavi, te cijelom ekipom teatra Ulysses.

Svjetski poznate zvijezde vole odmor na hrvatskoj obali (фото 2)

Svjetski poznate zvijezde vole odmor na hrvatskoj obali (фото 3)

Dubrovnik je po drugi put ove godine posjetila predivna talijanska glumica Monica Bellucci, koja je s kćerima prošetala Stradunom i posjetila dućan poznate izraelske dizajnerice Michal Negrin. Prvi put je posjetila Dubrovnik u lipnju, kad je u Trebinju snimala film pod redateljskom palicom Emira Kusturice. Baš kao i talijanska glumica, svjetska zvijezda TV ekrana, poznati producent, redatelj i strastveni motorist, Henry Cole, još je u lipnju posjetio Hrvatsku povodom snimanja nove sezone emisije Travel Channela "Najbolje vožnje motorom – Balkan". Osim s hrvatskim cestama, poznati voditelj upoznao se s gastro ponudom Lijepe Naše te je vrijeme proveo i u poznatoj obiteljskoj konobi Batelina gdje se družio s Davidom Skokom, poznatim hrvatskim chefom, ali i bikerom.

Disko dvojac Sister Sledge imale su prilike nastupiti na zadarskom Arsenalu ovog ljeta. Nakon održanog koncerta poznati se dvojac odlično proveo u posjetu Kornatima, gdje su uživale u kristalno čistom moru te prirodnim i kulturnim posebnostima Nacionalnog parka, ali i autohtonim delicijama. 

Svjetski poznate zvijezde vole odmor na hrvatskoj obali (фото 4)

Baš kao i Demi Moore, poznati košarkaši, braća Brook i Robin Lopez, posjetili su Dubrovnik s kolegom Ryanom Rayponom. Iako su na terenu veliki rivali, igrajući za suprotne klubove, ovo su ljetovanje odlučili provesti zajedno. Osim košarkaša poznati nogometaš Borussije iz Dortmunda, Matts Hummels, kupio je vilu u Posedarju gdje provodi svako ljeto. Hrvatsku obalu voli i trenutno najbolji tenisač svijeta Novak Đoković, a vrijeme provodi na kornatskom otoku Žutu gdje se druži s poznatim glumcem Brankom Đurićem i njegovom obitelji.

Svjetski poznate zvijezde vole odmor na hrvatskoj obali (фото 5)

Očito je kako se ugled hrvatske ljepote brzo širi te iako smo navikli vidjeti poznate u posjetu Lijepoj Našoj, uvijek je lijepo vidjeti nove goste, koji će, nadamo se rado vratiti i sljedeće godine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više