Search

TISAK foto vas poziva na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri

TISAK foto vas poziva na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri

Klikni, naruči i VW up! odvezi kući!

Urednik: A.P.


Image: Tisak

S lakoćom kreirajte najljepše personalizirane poklone za svoje najdraže i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri

Nakon odličnih akcija proteklih mjeseci, TISAK foto i partneri pripremili su veliku nagradnu igru s bogatim nagradnim fondom. Uz najpovoljniju izradu fotografija, personaliziranih foto-poklona foto-kalendara, TISAK foto omiljeno je web odredište i zbog svog programa foto-knjiga koje su savršen način za čuvanje uspomena. Kroz jednostavno sučelje foto-programa svaki korisnik može vrlo jednostavno izraditi svoju foto-knjigu birajući niz detalja po svojoj želji, kao što je vrsta papira, način uveza i različite teme. Male, velike ili XXL foto-knjige, koje mogu biti i panoramske, na jednom će mjesto spremiti najljepše fotografija s rođendana, vjenčanja, krštenja, matura ili svakodnevnih trenutaka koje ne želite zaboraviti.

Za još puno nezaboravnih trenutaka pobrinuli su se TISAK foto i partneri koji su svojim korisnicima pripremili pravo iznenađenje - veliku nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada automobil Volkswagen up!

U nagradnoj igri moguće je sudjelovati kupnjom proizvoda isključivo iz asortimana TISAK foto usluge u vrijednosti od najmanje 150 kn ili više. Usluge i proizvode s kojima se može sudjelovati u nagradnoj igri obuhvaćaju izradu fotografija i svih ostalih proizvoda iz foto-asortimana, a narudžba se ostvaruje putem web stranice foto.tisak.hr ili na svim prodajnim mjestima Tiska koji pružaju TISAK foto uslugu.

Osim neodoljivog VW Up-a, možete osvojiti i druge atraktivne nagrade: trodnevno skijanje za 4 osobe u Austriji koje uključuje 4 ski karte + 4 x 1.000 kn na Visa ekesh karticama, 10 x XXL foto-knjiga i 50 x foto šalica s mogućnošću personaliziranog dotiska.

Nagradna igra traje od 10. 10. do 18. 12., a izvlačenje dobitnika održat će se 22. 12. 2016. u prodavaonici Super Konzuma u Zagrebu, Sarajevska 6. Više informacija o nagradnoj igri potražite na stranici foto.tisak.hr

 

više