Traži

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

... a za koje smo smatrali da bi vam mogli biti zanimljivi!

Tekst: L.M.F.


Fotografija: Buro ahriva

Pred nama je za mnoge produljeni vikend - idealno vrijemo za opuštanje, ali i za nadoknaditi propušteno. U nastavku vam donosimo najčitanije Büro 24/7 tekstove koje smo pisali u tjednu iza nas...

6 yoga vježbi za zdravu kralježnicu
"... Za zdravlje kralježnice važno je imati snažne i fleksibilne mišiće torza, posebno leđne mišiće, a ojačavanjem istih možemo spriječiti neke promjene ili ublažiti starenje kralježnice. A za ovo sve skupa nikada nije kasno, čak i kada već postoji neki zdravstveni izazov..."

Raf Simons: "Većina umjetnika boji se mode"
"... Modni dizajner Raf Simons koji trenutno sjedi na čelu kuće Calvin Klein, za magazin Vanity Fair dao je detaljan, inspirativan i zanimljiv intervju, a mi vam donosimo neke od najupečatljivijih stvari koje je otkrio…"

5 opasnih beauty mitova na koje treba upozoriti
"... Svi smo mi upoznati s cijelim nizom kozmetičkih trikova koji se prenose iz generacije u generaciju ili se formiraju pojavom nekih novih proizvoda na tržištu, no slažu li se stručnjaci s tim da oni doista djeluju?..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 1)

Obožavali ste seriju "Breaking Bad"? Onda svakako trebate pogledati i "Ozark"
"... Nova Netflixova serija "Ozark" oduševila je i kritiku i publiku. Pa, ako ste u potrazi za napetim i dinamičnim sadržajem u kojem obični ljudi postaju punopravni članovi narko kartela, onda je ovo serija za vas, u kojoj će vam ujedno biti užitak gledati Jasona Batemana u ulozi u kakvoj ga dosad niste imali prilike vidjeti..."

Zavirite u idiličan prostor novog beach kluba u okolici Splita
"... Novootvoreni klub Gooshter u sklopu hotela Le Méridien Lav skriva idiličan interijer, hranu koju prožimaju okusi istoka i juga, maštovite koktele i uvijek odličnu atmosferu..."

Upoznajte Hrvaticu koja glumačku karijeru gradi u New Yorku
"... Daria Karić je prva Hrvatica koja je magistrirala na prestižnoj glumačkoj akademiji "The Actors Studio Drama School", a s njom smo razgovarali o tome kako je do toga došlo, ali i koji su joj planovi za budućnost..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 2)

Dubrovačka gastronomska čarolija i pogled koji nećete zaboraviti
"... Postoji li nešto savršenije od netaknutog Mediterana, pogleda na zelene borove, palme i čemprese, na najljepšu plavu boju mora, pogleda na filmske zalaske sunca…?"

Zašto svi pričaju o najnovijem skandalu vezanom uz Google?
"... Sve je počelo kad je u javnost procurio interni memorandum u kojem jedan od zaposlenika Googlea, James Damore, objašnjava kako žene zbog svojih bioloških osobina ne mogu (niti ne trebaju biti jednako uspješne) u "muškim" područjima kakvo je i IT..."

U Zagrebu se u rujnu otvara konceptualni boutique vinske kulture
"... Nakon vrlo zapažene crowdfunding kampanje prošlog ljeta, istaknuta sommelierka Jelena Šimić Valentić ostvaruje svoj poduzetnički san i u rujnu u Zagrebu otvara konceptualni boutique vinske kulture - Pupitres bar..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 3)

"Ma, sve je to u tvojoj glavi!?"
"... Depresija je puno više od obične tuge! Poremećaj je to i nerijetko ozbiljna bolest koja bi se trebala liječiti, a koju mnogi nažalost ne prepoznaju kao takvu. No, kako su je detektirali moji sugovornici te kako je izgledalo suočavanje i sve popratno, doznajte u nastavku…"

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više