Traži

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

... a za koje smo smatrali da bi vam mogli biti zanimljivi!

Tekst: L.M.F.


Fotografija: Buro arhiva

Ni ovaj tjedan nećemo dozvoliti da išta propustite od velikih tema koje smo posljednjih dana marljivo obradili i napisali. U tjednom pregledu donosimo vam naše najčitanije tekstove...

Büro 24/7 lista: beauty proizvodi koje želimo u srpnju
"... Ljeto je i službeno počelo kao i vrijeme godišnjih odmora, a mi smo za srpanj odabrali nekoliko beauty proizvoda koje želimo u svojoj torbici..."

Sve za novac: sestre Jenner i majice koje će ih koštati
"... Već danima mediji i poznate osobe razvlače Kylie i Kendall Jenner zbog iznimno glupog poteza vezanog za njihov modni brend Kendall + Kylie..."

Vodič kroz obalu za svaki džep: Zadar
"... U ovotjednom izdanju rubrike "Vodič kroz obalu za svaki džep" smo provjerili koje se sve povoljne opcije nude u omiljenoj ljetnoj destinaciji- Zadru..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 1)

Upoznajte umjetnika čiji su radovi inspirirani narodnom umjetnošću i motivima iz bajki
"... Svojim radom veliku pažnju privukao je i mladi umjetnik iz Sombora, Davor Gromilović, koji je u našem novom izdanju rubrike Snapshot intervju na pitanja autorice Lane Petrak odgovorio s pet super simpatičnih i slikovitih ilustracija..."

U Beogradu otvorena prekrasna kavana
"... Kava se u ovoj novo otvorenoj kavani Family Cup može popiti brzinski, u talijanskom "ristretto" stilu uz šank, dok je za dugo pijuckanje namijenjen separe..."

Kako je online trgovina u kojoj smo kupovali knjige postala najmoćnija shopping adresa u modnoj industriji?
"... Očekuje se da će Amazon ove godine nadmašiti Macy’s i postati najmoćniji prodavač odjeće u SAD-u. Robne kuće su izgubile bitku s njim, a polako je gube i luksuzne online trgovine dok im Amazon nastavlja zadavati udarce uvođenjem luksuznih brendova u svoju ponudu i proizvoda poput Amazon Primea. Kako je do toga došlo i hoće li bogate Ruskinje u bliskoj budućnosti svoju odjeću doista naručivati s Amazona umjesto s Net-A-Portera?..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 2)

Kako solo izaći van i pritom uživati?
"... Ako već neko vrijeme skupljate hrabrost za kakav solo izlazak, bilo u kino, kazalište, ručak, klub ili pak solo putovanje, imamo za vas nekoliko pripremnih savjeta kako se upustiti u takvu solo avanturu iz koje svakako možete profitirati..."

Zašto se sve više modnih "insidera" okreće meditaciji i zdravom životu daleko od mode?
"... Modni dizajneri svjetskog kalibra godišnje trebaju proizvesti otprilike osam kolekcija. To je nevjerojatan kreativni napor koji mnogi od njih ne mogu podnijeti. Hedi Slimane je tako nakon YSL-a pobjegao u Los Angeles, Raf Simons je nakon Diora odmarao gotovo pune dvije godine, a Vetements su potpuno odustali od sustava modne industrije. A kako onda izgleda život nakon mode?..."

Kako provesti ovaj vikend u Zagrebu?
"... Ponuda zabavnih zbivanja u Zagrebu ovog vikenda doista je bogata, a mi vam donosimo presjek svih događanja među kojima će svatko pronaći nešto za sebe..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 3)

Pet muškaraca koji mijenjaju percepciju o muškom odijevanju
"... Muška moda se iz sezone u sezonu mijenja i razvija, no javnost je i dalje poprilično konzervativna kad je muško odijevanje u pitanju. Zato smo izdvojili pet utjecajnih poznatih muškaraca koji svojim osebujnim stilom mijenjaju percepciju o muškoj modi..."

Zavirite u prekrasnu ljetnu rezidenciju sestara Zaninović na Hvaru
"... Palača Jakša - Zaninović jedna je od najstarijih i stilski najslojevitijih kuća u starom dijelu grada Hvara (Grodi)..."

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više