Search

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

... a za koje smo smatrali da bi vam mogli biti zanimljivi!

Image: Buro arhiva

Najbolje modne suradnje koje su se dogodile u 2016., novogodišnje odluke i što s njima, intervju s glumicom i redateljicom Senkom Bulić, kao i mladom dizajnericom iz Pule koja je došla do londonskog Tjedna mode... teme su koje smo obradili u tjednu iza sebe. Naravno, to je samo mali dio, a ostatak provjerite u nastavku...

Mlada dizajnerica iz Pule o svom putu do londonskog Tjedna mode
"... Staša Randall je nakon završenog Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Hrvatskoj svoj modni san počela graditi u svemogućem Londonu, koji se pokazao kao odličan izbor..."

 

Zašto vježbanje više nikada neće biti jedna od mojih novogodišnjih odluka
"... Ponovo je ono doba godine kada se svi odlučuju na drastične odluke.."

 

Najbolje modne suradnje koje su se dogodile u 2016.
"... Čini se da je 2016. godina bila prepuna uspješnih suradnji u modnom svijetu. Sportski brendovi postali su luksuz, "merch" se popeo na sam vrh "must have" odjeće na ulicama, a modne kuće koje su vapile za instantnim oporavkom surađivale su s popularnim modelima..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 1)

Novogodišnje odluke i što zapravo s njima?
"... Činjenica je da novogodišnje odluke svi vrlo lako i odlučno donosimo, ali još ih lakše i kršimo... Zašto?..."

 

Pet događaja iz svijeta mode kojima se veselimo u 2017.
"... U 2017. nas očekuju prve kolekcije novih kreativnih direktora Oscara de la Rente i Calvina Kleina, ali i zanimljive izložbe, filmovi i novi brendovi..."

 

Senka Bulić: "Neprijatelji slobode perfidni su u svojim namjerama!"
"Mogućnost da radite tekstove koje želite uz suradnike koje sami birate jest velika privilegija nezavisne pozicije, sve ostalo je problematično do te mjere da se dnevno pitate o smislu takvog angažmana."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 2)

Moj veliki povratak igranju igrica!
"... Oduvijek sam bila sklona igricama, još od ere Game Boya, a posljednjih nekoliko dana toliko sam se navukla na jednu igricu da sam poslije posla otkazivala sve dogovore kako bih čim prije stigla kući i nastavila svoju napetu avanturu iz neke druge dimenzije..."

 

Je li online shopping doista bolji za okoliš?
"... U 2016. se situacija u svijetu online shoppinga počela drastično mijenjati. Amazon raste i prijeti Net-A-Porteru, Farfetch mijenja strategiju uz pomoć Natalie Massent, Boohoo kupuje Nasty Gal i svi napreduju pod izgovorom da je vrijeme odlazaka u shopping gotovo jer je budućnost u internet trgovini, koja je mnogo jednostavnija i daleko bolja za okoliš. No, je li to doista tako?..."

 

Gdje u svijetu kupiti dizajnerske torbe po najpovoljnijim cijenama?
"... Ljubav prema dizajnerskim torbicama mogla bi biti još veća kada otkrijte gdje ih možete kupiti po najpovoljnijim cijenama..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 3)

11 hotela u kojima započinje prava zimska čarolija
"... Polarna svjetlost, kamini u sobi, tradicionalne alpske kolibe, vanjski grijani bazeni i najljepši pogledi… samo su mali dio ovih genijalnih hotelskih smještaja koji garantiraju pravu zimsku čaroliju..."

 

Kako društvene mreže oblikuju percepciju društva i događaja?
"... Korištenje društvenih mreža je postalo svakodnevna rutina velikog broja ljudi i nemoguće je da nam sadržaj, kojem smo izloženi svaki dan, nimalo ne utječe na način na koji promatramo svijet oko sebe..."

Related articles

Buro 24/7 Selection

više