Search

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

... a za koje smo smatrali da bi vam mogli biti zanimljivi!

Image: Buro arhiva

Posljednji tjedan u 2016. godini ostavljamo s nizom tema kao što je analiza našeg kolumnista sramotnog HRT-ovog priloga o smrti pjevača Georgea Michaela. Osim toga, zapitali smo se zašto su sestre Hadid najuspješniji modeli u ovoj godini, kao i to hoće li 2017. godina biti prijelomna za Instagram blogere...

Grgo Zečić: Poučan HRT
"... Stavimo na stranu što je prodao preko 100 milijuna albuma u svojoj karijeri, osvojio na desetke glazbenih nagrada i bio istinska pop mega zvijezda 80-ih rame uz rame Michaelu Jacksonu, George Michael tijekom svog kratkog života pomagao je u 28 humanitarnih zaklada koje se bave raznim društvenim problemima..."


Büro 24/7 izbor: žene koje su nas inspirirale u 2016.
"... Ove godine smo jednoglasno odlučili da nećemo sastavljati tradicionalnu listu najbolje odjevenih Hrvatica..."


Kako su Gigi i Bella Hadid postale najuspješniji modeli u 2016.?
"... Iako su ih nazivali Instagram modelima, a Stephanie Seymour je otišla toliko daleko te ih prozvala "kučkama trenutka", sestre Hadid su uspjele stvoriti ime za sebe u modnoj industriji i "bookirati" neke od najvećih kampanja 2016. godine..."

Zašto se neki parovi odlučuju na odvojene financije?
"... Mlađe generacije uvode nova i posve drugačija pravila ponašanja od prijašnjih, a striktno odvajanje financija bi moglo biti samo još jedno u nizu…"

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 1)
Hoće li 2017. biti kraj utjecajnih Instagram blogera?
"... Već nekoliko godina nas fasciniraju nevjerojatni iznosi koje blogeri uspijevaju dobiti za objavljivanje plaćenih postova na svojim Instagram profilima, a kako vrijeme odmiče, čini se kao da uz malo bolju kameru svatko može postati bloger na Instagramu. No, hoće li u 2017. tome doći kraj?"

"Hygge" kao najbolja novogodišnja odluka?
"... Danski koncept životne filozofije je polako, ali sigurno osvojio svijet. Hygge nudi jednostavniju i ugodniju viziju života pa stoga ne čudi što je zaintrigirao veliki broj ljudi…"


Promjene u svijetu mode o kojima smo pisali u 2016.
"... U ovoj smo godini svjedočili nizu promjena u svijetu mode - od brojnih smjena na čelima dizajnerskih kuća do odlaska nekoliko velikih imena modne industrije. Donosimo vam pregled najvažnijih događaja o kojima smo pisali..."

 

Kada smo i zašto postali toliko opsjednuti telefonima?
"... Još prošle godine smijali smo se fotografijama iz metroa u Kini na kojima je više od 90% posto putnika piljilo isključivo u mobitel..."

Jennifer Lawrence: "Nikad nisam glumila u nečemu sličnom!"
"... Jennifer Lawrence je vrlo vjerojatno najperspektivnija glumica svoje generacije. Gotovo svaki projekt u koji je uključena postane veliki hit, a posljednji u nizu bi mogao biti film ''Passengers'' koji trenutno promovira…"

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 2)
Mira Duma o održivoj modi u intervjuu s osnivačicom brenda Reformation
"... Miroslava Duma otišla je iza scene brenda Reformation kako bi vidjela kako radi napredna tvornica osnivačice održivog carstva, Yael Aflalo..."

Kako je koncept "tajne večere" postao toliko poželjan
"... Iako u svijetu postoji već dugi niz godina, Hrvatska se tek nedavno upoznala s detaljima tzv. tajnih večera koje su zaintrigirale veliki broj ljudi…"

Dolce&Gabbana: "Najviše nam je stalo do slobode u stvaranju koja će nas uvijek razlikovati od ostalih"
"... Samo tjedan dana prije početka nove godine omiljeni talijanski dizajneri rezimirali su svoj rad i osvrnuli se na uspjeh modne kuće..."

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više