Search

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

.. a za koje smo smatrali da bi vam mogli biti zanimljivi!

Image: Buro arhiva

Protekli tjedan obilježila je tužna vijest, smrt glavne urednice talijanskog Voguea, France Sozzani o kojoj možete čitati u našoj kolumni. Osim toga, donosimo vam i intervju s Aleksandrom Stankovićem, a zapitali smo se hoće li doći kraj brzoj modi te pozabavili s temom beogradskog "clubbinga". Naravno, to nije sve...

Zašto je došlo do "booma" Instagram dizajnera u Hrvatskoj?
"... Sve je više dizajnera koji svoju odjeću ili nakit ilegalno prodaju putem društvenih mreža. U lošoj gospodarskoj situaciji u kojoj danas živimo mogli bismo reći da to čine jer drugačije ne mogu opstati. No, je li tomu doista tako? I kako na to gledaju dizajneri koji državi uredno plaćaju poreze, doprinose i ostala davanja?"

Grgo Zečić: Franca
"... Smrt glavne urednice talijanskog Voguea, France Sozzani, službeni je kraj najkreativnije ere u novijoj modnoj povijesti..."

Što se u braku (ni)je promijenilo?
"Primijetili smo kako je danas postao trend to da se ulaskom u brak razmišlja tako da se iz tog braka lako može izaći na prvu prepreku, pa se ta prva prepreka dočeka i bez truda da se uopće savlada..."

Hoće li uskoro doći kraj brzoj modi?
"... Proteklu su godinu obilježile velike promjene u svijetu mode. Modne se kuće odlučuju vratiti korijenima i prikazivati samo dvije kolekcije godišnje, high street brendovi okreću se održivijim načinima proizvodnje, a kupci postaju sve svjesniji onoga što kupuju..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 1)

Top 6 odjevnih kombinacija Mirele Forić Srne iz 2016.
"... U 2016. Mirela Forić Srna je prikazala niz odličnih kombinacija u kojima je vješto kombinirala pristupačne i dizajnerske komade..."

Aleksandar Stanković: Ne veseli me svaki gost, samo pametni ljudi!
"...Razgovarali smo s Aleksandrom Stankovićem, novinarom i urednikom jedne od najdugovječnijih tv emisija na HRT-u, a što nam je rekao o svojoj dugogodišnjoj karijeri i talk showu "Nedjeljom u 2", motoputopisnom serijalu "Vjetar u kosi" koji je nastao iz čiste strasti te mnogim drugim stvarima koje nisu vezane uz njegovu profesiju, pročitajte u nastavku..."


Saznali smo sve o beogradskom "clubbingu"
"... Činjenica je da već godinama unazad pakiramo kofere, sjedamo u auto i vozimo se u pravcu Beograda u želji za dobrim "clubbingom"..."


Blade Runner 2049: Dobro došli natrag u budućnost!
"... Vijest koja je oduševila sve fanove! Studio Warner Bros. nas je počastio sinopsisom i teaserom za nastavak kultnog filma "Blade Runner", imena "Blade Runner 2049" koji se u kinima očekuje početkom listopada 2017. godine..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 2)
Ako volite "clubbing" ovo je klub za koji trebate znati
"... Ovaj post-modernistički klub rođen prije 35 godina u vrlo kratkom periodu postao je klub o kojem su pričali svi..."

Na televiziju stiže najbrutalniji reality show ikad?
"... Nije neobično da reality projekti prelaze granice dobrog ukusa, no posljednji tv format koji dolazi iz Rusije najavljuje kršenje zakona i ugrožavanje života sudionika..."

3 recepta za najslađe blagdanske kekse
"... Bez blagdanskih keksića to nije to, stoga vam u nastavku donosimo tri super jednostavna i efektna recepta za najslasnije i simpatične božićne slastice..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 3)
Najbolje knjige koje smo čitali u 2016.
"... Iako se izdavaštvo već zadnjih nekoliko godina nalazi u krizi, možemo biti vrlo zadovoljni s književnim naslovima koje smo imali priliku čitati ove godine..."

Büro 24/7 izbor: 20 božićnih poklona za njega
"... Ostalo je još malo vremena za kupovinu božićnih poklona, a ako još niste odlučili čime darivati muškarce mi donosimo 20 ideja..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 4)
Zaoštrava se igra u svijetu e-commercea
"... Modne portale danas je obišla vijest da se Natalie Massenet, osnivačica Net-a-Portera priprema za dolazak na Farfetch..."

Related articles

Buro 24/7 Selection

više