Search

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

... a za koje smo smatrali da bi vam mogli biti zanimljivi!


Image: Buro arhiva

Još jedan tjedan iza sebe ostavljamo s nizom velikih, zanimljivih i raznovrsnih tema koje smo obradili. No, ako ste nešto i propustili sada vam donosimo detaljan pregled na jednom mjestu, pa tako ovaj vikend možete sve skupa nadoknaditi i u miru pročitati...

Tri velika događaja koja su obilježila hrvatsku modnu scenu u 2016.
"...Događaji na hrvatskoj modnoj sceni ove su godine bili uzburkaniji, no ikada. Dogodile su se velike promjene unutar najvećih modnih događaja u regiji, kao i na modnim natjecanjima za mlade, a veliki uspjeh nekoliko domaćih imena na inozemnoj sceni poslao je poruku da je odlazak iz zemlje možda jedini način za uspjeh..."

 

Biti profesorica u srednjoj školi današnjim generacijama
"... Prisjetili smo se svojih srednjoškolskih dana i odnosa s profesorima, a tim povodom željeli smo doznati kako stvari na tom polju funkcioniraju danas i kako je to uopće predavati današnjim generacijama u ovo moderno doba. Na sva pitanja odgovore nam je dala jedna mlada profesorica koja predaje u jednoj zagrebačkoj srednjoj školi..."


Dizajneri odbili odjenuti plus size model za naslovnicu Voguea
"... Iako biste pomislili da je Vogue kakva sveta institucija kada je o modi riječ te da se jednu glavnu urednicu tog magazina ne odbija, Alexandra Shulman iz britanskog Voguea ima drugačiju priču..."

 

Büro 24/7 izbor: najbolji beauty proizvodi u 2016.
"... I ova godina je bila plodna što se tiče beauty noviteta, a mi smo odabrali svoje favorite..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 1)

Može li Selena Gomez učiniti Coach poželjnim brendom?
"... U ponedjeljak je objavljena vijest da je američki brend Coach platio basnoslovnih 10 milijuna dolara za angažman mlade pop dive Selene Gomez..."

 

Razbijanje mitova: biti balerina
"... Biti balerina zvuči kao super profinjeni posao i često ostavlja dojam jednostavne profesije u kojoj se samo - pleše..."

 

Kako je došlo do porasta aseksualnosti kod "millennialsa"?
"... Opće je poznato da je generacija millennialsa specifična po cijelom nizu životnih navika i razmišljanja, a kao posljednji predmet rasprave se nameće pitanje sve manjeg interesa za seksualne aktivnosti..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 2)

Zašto često ne slušamo savjete prijatelja?
"Pa dobro, da ti Asja kaže da skočiš s mosta bi li skočila?" vikala je mama na osmogodišnju mene kada me je najbolja prijateljica Asja uvjerila da se trebamo popeti na susjedovu garažu, s nje prijeći na staru lipu i onda se dofurati do susjedne garaže."

 

Kako je marketinška industrija ukrala Božić
"... Vrijeme Božića već odavno nije sinonim za zajedništvo i mirne trenutke provedene u krugu bliskih ljudi. Upravo suprotno, blagdansko razdoblje označava jedan od razuzdanijih dijelova godine, a kao glavna se odrednica nameće megalomanija…"

 

Traži se emoji stručnjak!
"... Jedna ozbiljna britanska kompanija, na zahtjev svog klijenta, raspisala je vrlo neobičan i pomalo sulud natječaj za posao u kojem traži stručnjaka, točnije prevoditelja za emoji ikonice te općenito praćenje emoji trendova. Ima li kandidata?..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 3)

Zašto svi žele raditi s Gošom Rubčinskim?
"... Dizajner muške mode i fotograf, Goša Rubčinski, u posljednjih je osam godina izgradio reputaciju kakvu u svijetu mode nema nitko. Na Instagramu ga ne prate milijuni fanova i njegovu odjeću ne nose sestre Kardashian, a neke od najvećih svjetskih modnih kuća svejedno se bore kako bi dobile priliku raditi s njim. Kako je u tome uspio?..."

 

Ana Bakran: kako sam autostopirala od Zagreba do Bora Bore
"... Ana Bakran odlučila je ostvariti ono o čemu većina mašta, a rijetko tko zaista i napravi te krenula na dug i neizvjestan put sa ciljem upoznavanja planete na kojoj živimo..."

 

Ispovijest bivše beauty urednice o kojoj bruji New York
"... Prije koju godinu na portalu VICE otkrila sam zanimljivu kolumnu naziva "Amphetamine Logic"..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 4)

Kome je u interesu zatvaranje kultnog zagrebačkog kluba "Jabuka"?
"... Poznati zagrebački klub ''Jabuka'' koji podjednako vole starije i mlađe generacije, našao se u središtu bizarnih događanja koja bi za krajnji cilj mogla imati trajno zatvaranje objekta…"

 

"Sve nam je lakše plasirati laži"
"... Službena biografija Brune Šimleše kaže da je rođen 1979. te je autor knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio osam knjiga, a "Ljubavologija" i "Škola života" jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 5)

Boogie: srpski fotograf koji prikazuje tamnu stranu američkog društva
"... Srpski fotograf s njujorškom adresom već gotovo dva desetljeća radi jedinstvene fotografske projekte, koji imaju za cilj prikazati rijetko viđenu mračnu stranu američkog društva…"

 

Dr. Dre: od vrhunskog producenta do poslovnog mogula
"... U jakoj konkurenciji na hip hop sceni SAD-a, Dr. Dre se uspio profilirati kao jedno od najznačajnijih imena modernog vremena, paralelno gradeći poslovni imperij..."

Related articles

Buro 24/7 Selection

više