Search

Vjenčani album princeze Diane i princa Charlesa na aukciji

Vjenčani album princeze Diane i princa Charlesa na aukciji

Vrijedna uspomena u funkciji suvenira


Image: buro247.ru

Riječ je o emotivnim fotografijama s vjenčanja princeze Diane i princa Charlesa na čak 32 stranice foto-albuma "The Royal Wedding" koji je stavljen na aukciju

Vjenčani foto-album u izvrsno očuvanom stanju pokojne princeze Diane i princa Charlesa našao sa na aukciji kuće RR. Početna cijena ove vrijedne uspomene, točnije suvenira iznosi 2.500 američkih dolara, a ima čak 32 stranice na kojima su emotivne fotografije nastale na njihovom svečanom vjenčanju 29. srpnja 1981. godine. Ono što je nekako iznimno sentimentalno i upečatljivo u cijeloj ovoj priči jest Dianin vlastoručni potpis koji je ostavila u albumu. Stoga, ne sumnjamo kako će ova aukcija sigurno zainteresirati mnoge koji će istovremeno biti spremni ponuditi i veliki iznos novaca za "The Royal Wedding" album, što nimalo ne čudi jer je upravo ona i dalje jedna od omiljenijih svjetskih persona iz javnog života.

Inače, ovo vjenčanje koji mnogi zovu "vjenčanje iz bajke" kao i "vjenčanje stoljeća" održano je u londonskoj katedrali St Paul i na njemu se okupilo oko 3.500 uzvanika, a putem televizije pratilo ga je preko 750 milijuna gledatelja. Par se rastavio 1992. godine, a 1996. su se i razveli.

Vjenčani album princeze Diane i princa Charlesa na aukciji (фото 1)Vjenčani album princeze Diane i princa Charlesa na aukciji (фото 2)Vjenčani album princeze Diane i princa Charlesa na aukciji (фото 3)Vjenčani album princeze Diane i princa Charlesa na aukciji (фото 4)Vjenčani album princeze Diane i princa Charlesa na aukciji (фото 5)Vjenčani album princeze Diane i princa Charlesa na aukciji (фото 6)

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više