Search

xoxo: Sad je i službeno, serija Gossip Girl se vraća!

xoxo: Sad je i službeno, serija Gossip Girl se vraća!

Vijest koja je razveselila velik broj obožavatelja diljem svijeta

Tekst: E.G.


Image: PR

Da su serije trenutno najjači igrani format, potvrđuju i vijesti koje nam stižu gotovo na tjednoj razini. Najbolji glumci današnjice redom žele glumiti televizijske uloge, Emmy nominacije se religiozno prate i analiziraju, a stare uspješnice obnavljaju. Posljednji primjer koji ide tome u koristi je i onaj serije "Gossip Girl" koja se, kako je upravo službeno potvrđeno, vraća na male ekrane. Prema trenutno dostupnim informacijama, serija će se prikazivati preko platforme HBO Max, sastojat će se od 10 epizoda i prikazivat će događaje koji se odvijaju 8 godina nakon završetaka originalne priče. Potvrđeno je i da će na seriji raditi Josh Schwartz i Stephanie Savage kao izvršni producenti te Joshua Safran kao scenarist, odnosno ljudi koji su stvorili cijeli projekt i svijet koji je osvojio gledatelje prije nešto više od desetljeća. O tome hoće li se pak pojaviti itko od originalne glumačke postave još nema govora, iako se tome ne treba previše nadati.

xoxo: Sad je i službeno, serija Gossip Girl se vraća! (фото 1)

Tzv. reboot, odnosno nova inačice serije, će pratiti neke nove tinejdžere s Manhattana kojima se životi vrte oko kupovine posljednje dizajnerske kolekcije, ljetovanja na jahtama svojih roditelja, luksuznih partyja i, naravno, ljubavnih drama. Novost je to što će sam lik Gossip Girla imati nove karakteristike i metode; u središtu priče će se naći društvene mreže i njihov potencijalno poguban učinak na privatnost i živote korisnika. Podsjećamo, riječ je o jednoj od najpopularnijih teen serija svih vremena, čiji je utjecaj bio vidljiv i prije ove najave.

Lik Blair Waldorf još uvijek služi kao inspiracija za frizure koje se mogu vidjeti na Instagramu, još se uvijek može naići na nove članke koji analiziraju Serenine večernje haljine ili po mjeri rađena odjela Chucka Bassa ili slojevitosti scenarija o kojima se prethodno nije raspravljalo. Drugim riječima, interes publike još uvijek postoji, ali ostaje pitanje koliko će ga dugo ovaj reboot uspjeti zadržati, odnosno koliko će on kvalitetno biti izveden. Što se tiče datuma početka emitiranja, još uvijek nisu poznati.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više