Search

Zatvoren je još jedan Weekend Media Festival

Zatvoren je još jedan Weekend Media Festival

Velikim koncertom Ljetnog kina


Image: PR

Velikim koncertom Ljetnog kina zatvoren je 9. Weekend Media Festivala u Staroj tvornici duhana u Rovinju

Tamo je proteklog vikenda na Festivalu sudjelovalo više od 156 govornika, više  od 4000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca, 400 studenata iz cijele regije te oko 550 akreditiranih novinara. "9. Weekend oduševio je sve posjetitelje, ponovo smo podigli ljestvicu sami sebi, a sve to dobra je priprema za jubilarno 10. izdanje koje ćemo pripremiti sljedeće godine," izjavio je direktor Festivala, Tomo Ricov. 

Na ovogodišnjem Festivalu održani su paneli o programmatic advertisingu, native oglašavanju i navikama najvećih potrošačkih skupina, a direktor programa, Nikola Vrdoljak, kaže kako je sjajna ideja bila na pozornicu pozvati i tinejdžere. "Bili su iskreni i genijalni te su nam, između ostalog, poručili da im je Facebook bez veze i nije toliko in kao što smo mislili," dodao je Vrdoljak.

Na panelima su sudjelovali američki lovac na sportske talente, Shawn Pecas Costner, futurist Gary Whitehill, predsjednik uprave HT-a, Davor Tomašković, bivši voditelj cjelovite kurikularne reforme, Boris Jokić i mnogi drugi.

Nikola Vrdoljak, Tomo Ricov

Related articles

Buro 24/7 Selection

više