Search

Rođendanska čestitka od Snoopa Dogga ili Lindsay Lohan? Našli smo servis koji će vam to omogućiti

Rođendanska čestitka od Snoopa Dogga ili Lindsay Lohan? Našli smo servis koji će vam to omogućiti

Lindsay Lohan, Caitlyn Jenner i Charlie Sheen su samo neke od njih

Tekst: D.M.


Image: Instagram

Zamislite da vam rođendan čestita neka od vaših omiljenih slavnih osoba. Upravo je to (i još mnogo više) ono što nudi platforma Cameo - servis koji vam omogućuje da od celebrityja kupite personaliziranu poruku za svoje bližnje. Ovu je domišljatu web aplikaciju 2017. lansirao filmski producent Steven Galanis, a za nju je ideju navodno dobio kada je NFL igrača Cassiusa Marsha zamolio da snimi video u kojem njegovom prijatelju čestita na rođenju sina. Manje od godinu dana kasnije, Cameo je bio u funkciji, a danas ga koriste, između ostalih, i Snoop Dogg, Caitlyn Jenner te Lindsay Lohan.

Tisuće manje ili više poznatih sportaša, glumaca, komičara i drugih holivudskih ličnosti posudilo je svoj glas, stas i selfie štap virtualnoj verziji štendera s čestitkama. Svaka zvijezda postavlja svoju cijenu za personaliziranu poruku, a stvari stoje drugačije nego smo pretpostavili. Pročešljali smo popis slavnih koji nude svoje usluge i dok smo ih istovremeno sažalijevali i priželjkivali da nas kakav video dočeka u inboxu, iznenadili smo se koliko mnogo, a s druge strane malo zahtijevaju neka od naših omiljenih lica za nekoliko trenutaka uhvaćenih prednjom kamerom.

Rođendanska čestitka od Snoopa Dogga ili Lindsay Lohan? Našli smo servis koji će vam to omogućiti (фото 1)

U kategoriji ikona Caitlyn Jenner prednjači po cijeni sa svotom od 2 500 američkih dolara. Bivša olimpijka i borac za transrodna prava je najskuplja zvijezda kojoj je netko platio za virtualnu čestitku. Iako nam se učinilo da nitko ne bi izdvojio toliku sumu, sedam osvrta na njezinom profilu, čini se, opravdavaju visoku cijenu rođendanskih čestitki s ofrlje otpjevanim stihovima.

Rođendanska čestitka od Snoopa Dogga ili Lindsay Lohan? Našli smo servis koji će vam to omogućiti (фото 2)

Lindsay Lohan se Cameu pridružila početkom mjeseca i zasad ima tek jednu čestitku koja je, čini se, vrijedila 400 dolara. Naime, zadovoljni je korisnik ostavio odličnu ocjenu, i zahvalio se posrnuloj Disneyevoj zvijezdi, a jedini video koji je objavila je onaj u kojem se predstavlja korisnicima nove platforme.

Rođendanska čestitka od Snoopa Dogga ili Lindsay Lohan? Našli smo servis koji će vam to omogućiti (фото 3)

Charlie Sheen je jedan od najtraženijih Cameovih osobnosti. U svom opusu ima više od stotinu pozdrava i čestitki i sjajnu ocjenu od 4.9 što pokazuje da publika još uvijek obožava zvijezdu serijala "Dva i pol muškarca" te da su itekako spremni izdvojiti 550 dolara za personaliziranu poruku od ikoničnog lošeg dečka.

Rođendanska čestitka od Snoopa Dogga ili Lindsay Lohan? Našli smo servis koji će vam to omogućiti (фото 4)

Tko je god odrastao u devedesetima i 2000-ima bio bi ushićen osobnom porukom od glumice Raven-Symone, zvijezdu megapopularnog "The Cosby Showa" u kojem je kao djevojčica utjelovila Cosbyjevu unuku Oliviju. Za samo 300 dolara Symoné će vam zaželjeti sretan rođendan ili vas ohrabriti pri otvaranju yoga studija i to u kratkom prosječnom periodu odgovora od tri dana.

Rođendanska čestitka od Snoopa Dogga ili Lindsay Lohan? Našli smo servis koji će vam to omogućiti (фото 5)

Omiljeni zlikovac geek krugova, Draco Malfoy, odnosno Tom Felton za 444 dolara će se čak primiti gitare, odvojiti trenutak božićnog jutra i osigurati mjesto za Slytherinovim stolom.

Rođendanska čestitka od Snoopa Dogga ili Lindsay Lohan? Našli smo servis koji će vam to omogućiti (фото 6)

Mnoge zvijezde izvršavaju Cameo videe poput obveze koje ih dočekuju u narudžbi videa, no Wesley Snipes će za 500 dolara učiniti mnogo više. Snipes često snima čestitke igrajući nekog od brojnih likova iz svoje karijere ili izvodeći originalni komični set.

Iz komentara ispod videa je jasno koliko "obični smrtnici" žele biti povezani sa slavnima. Tommy Lee, bubnjar glam metal benda Mötley Crüe zasigurno nije očekivao da mu obožavatelj napiše paragrafe o cjeloživotnoj ljubavi prema glazbi benda nakon što mu je Lee poslao rođendanski video dug tridesetak sekundi.

Tvorci  su neupitno uspjeli u svom naumu da približe slavne ostatku svijeta, no nitko nije očekivao ovako slatko bizarne trenutke susramlja. Cameovi tvorci ga ubrzo planiraju proširiti na Ujedinjeno Kraljevstvo kojem se na vrhu liste želja nalaze glumac Daniel Craig, boksač Lennox Lewis i komičar John Cleese.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više